Menu
0543-534822
  • Budgetprijzen gegarandeerd

  • Grootste voorraad van Nederland

  • Tot 5 jaar all-in garantie

  • Duurzame LED oplossingen

Beschrijving Philips TL Mini

TL buizen; compact formaat

Deze Philips TL mini is te verkrijgen in 4 verschillende lengtes: 14cm, 21cm, 29cm en 52cm. De mini buizen hebben daarbij een doorsnede van 16mm en zijn voorzien van een G5 lampvoet. Deze fitting is eenvoudig in een armatuur te installeren. Je schuift de buis erin en draait deze vervolgens een kwartslag. Door het compacte formaat van deze TL buizen, zijn de lichtbronnen ideaal om te gebruiken als inbouwverlichting. Hierbij kun je denken aan spiegelverlichting, kastverlichting en andere meubelverlichting.

Koel wit of daglicht met lage kleurweergave

Met de lichtkleuren koel wit en daglicht stralen de TL mini buizen een fris licht uit. Deze kleurtemperaturen zijn ook ideaal om gedetailleerde werkzaamheden uit te voeren, zoals scheren of wenkbrauwen epileren voor een spiegel en het uitvoeren van zorgtaken (vb. tandarts). De mini TL buizen van Philips zijn echter niet geschikt voor omgevingen waar kleuren een belangrijke rol spelen. Met een kleurweergave van 60-69Ra of 70-79Ra is er een zichtbaar verschil tussen de kleuren onder lamplicht en de werkelijke kleuren.

8000 tot 10.000 branduren

De TL mini van Philips heeft een conventioneel (hierbij is een starter nodig) of elektronisch voorschakelapparaat nodig om goed te kunnen werken op het stroomnetwerk. Heb je de lichtbron geïnstalleerd, dan kun je 10.000 branduren (14cm, 21cm en 29cm varianten) of 8000 branduren (52cm varianten) genieten van kwaliteit verlichting. Alle TL mini’s hebben een all-in garantieperiode van 1 jaar.

Milieuvriendelijk alternatief

TL buizen bevatten kwik; een stofje dat schadelijk is voor het milieu en ook voor jouw gezondheid indien je hier langdurig aan wordt blootgesteld, bijvoorbeeld als deze breekt en niet direct wordt opgeruimd. Daarbij zijn diverse varianten van deze Philips mini TL voorzien van energielabel B, wat inhoudt dat de lichtbron niet energie efficiënt is. Als gevolg hiervan worden TL buizen vanaf september 2021 niet meer geproduceerd (uitfasering). Er zijn genoeg milieuvriendelijke en energiezuinige alternatieven op de markt. Bekijk hier alle LED buizen en LED montagebalken van Budgetlight.

Hulp nodig?

Neem contact op met onze lichtexperts voor vrijblijvend advies.

Beoordelingen

Dit product heeft een score van uitstekend op basis van 412 beoordelingen van mensen die dit product hebben gekocht.