Menu
0543-534822
  • Budgetprijzen gegarandeerd

  • Grootste voorraad van Nederland

  • Tot 5 jaar all-in garantie

  • Duurzame LED oplossingen

Beschrijving Philips TL-Mini Super 80 MASTER

3 lichtkleuren met 80-89Ra

Deze mini TL buis is te verkrijgen in drie buislengtes (21cm, 29cm en 52cm) en drie kleurtemperaturen (2700K - zeer warm wit, 3000K - warm wit en 4000K - koel wit). Hierdoor is de Philips TL-Mini Super 80 Master te gebruiken in diverse ruimtes:

  • Zeer warm wit is geschikt voor horecagelegenheden en sfeervolle ruimtes in eigen huis of in bedrijven.
  • Warm wit is ideaal voor algemene ruimtes, zoals ontvangstruimtes, wachtkamers, kleedkamers, gangen en trappenhuizen.
  • Koel wit is zeer geschikt voor werkruimtes, zoals kantoren, scholen en magazijnen.

De 80-89Ra kleurweergave houdt in dat de TL buizen kleuren nauwelijks laten afwijken van de werkelijke kleuren. De verlichting heeft dan ook een goede kleurweergave.

Vele applicatiemogelijkheden

De Philips TL-Mini Super 80 Master is door het compacte formaat geschikt voor diverse toepassingsgebieden. Zo is de TL mini buis in te bouwen in meubels, spiegelkasten en elektronische apparaten (plaatselijke verlichting), maar is deze buis ook te gebruiken in armaturen (algemene verlichting). Houdt er wel rekening mee dat deze mini buis een voorschakelapparaat nodig heeft.

Levensduur en all-in garantie

Met een levensduur van 8000 of 10.000 branduren, gaan deze TL mini buizen tot wel 3,5 jaar mee. Dit als je uitgaat van 8 uur verlichting op iedere dag van het jaar. Maak je per dag minder lang gebruik van de lichtbronnen, dan gaan deze ook langer mee. Goed om te weten is dat je 1 jaar all-in garantie hebt op de TL mini buizen.

TL uitfasering; stap over op LED!

Wist je dat TL buizen kwik bevatten (schadelijke stof) en dat deze minder energie efficiënt zijn als LED buizen? Dat is de reden dat TL buizen vanaf september 2021 niet meer worden geproduceerd. Als gevolg zullen TL buizen steeds minder beschikbaar zijn. Stap daarom nu al over op energiezuinige LED buizen en start direct met besparen!

Hulp nodig?

Neem contact op met onze lichtexperts voor vrijblijvend advies.

Beoordelingen

Dit product heeft een score van uitstekend op basis van 1157 beoordelingen van mensen die dit product hebben gekocht.