Vorige

Philips TL5 HE Secura 840 MASTER

Beschrijving Philips TL5 HE Secura 840 MASTER

Geen glassplinters

De lampen in deze Philips TL5 High Efficient (HE) Secura 840 MASTER serie staan bekend om hun stevigheid en betrouwbaarheid. Ze zijn namelijk uitgerust met een beschermende coating. Deze 'hoes' houdt in geval van breuk de glas en lampcomponenten bij elkaar. Zo wordt onder meer voorkomen dat de splinters van het glas schade veroorzaken en komen er ook geen giftige kwikdampen vrij, welke slecht zijn voor de gezondheid.

Verschillende lengtes

Je kunt in deze serie kiezen uit Secura 840 MASTER lampen van 145 centimeter. De kleurtemperatuur is 4000 Kelvin, wat in de praktijk een koel wit licht afgeeft. Dit is een kleurtemperatuur die onder meer bevorderljk is voor de concentratie en focus. 4000 Kelvin is verder een natuurlijk en prettig licht. Met 24.000 branduren hebben deze Secura TL buizen een gemiddelde levensduur. Verder is deze fluoriserende TL veriichting uitgerust met een G5 lampvoet, schijnt de lichtbundel 360 graden rond en is de buis van T5 formaat. Je hebt voor het aansluiten een voorschakelapparaat nodig. Ook is deze verlichting in combinatie met de juiste VSA te dimmen.  

Toepassingsgebieden

Qua toepassingsgebied zijn deze Secura 840 MASTER lampen vooral geschikt voor plaatsen en omgevingen waar glassplinters de procesgang kunnen verstoren en invloed kunnen hebben op de veiligheid van producten en mensen. Denk daarbij aan de voedingsmiddelen- en drankenindustrie. Verder voldoen deze lampen aan HACCP-voorschriften. 

Upgrade naar LED

Op zoek naar een energiezuinige variant van deze TL5 840 Secura buis? Kies dan voor de LED TL lamp. Deze duurzame LED verlichting gaat langer mee en is bovendien milieuvriendelijker. LED verlichting bevat geen kwik en andere giftige stoffen. Budgetlight beschikt over een ruim assortiment aan LED TL verlichting, in verschillende lengtes (60cm - 120cm - 150cm) en kleurtemperaturen.

Lees meerSwipe Up
loading

Moment...

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen