Vorige

Philips TrueForce LED SOX

Beschrijving Philips TrueForce LED SOX

De Philips TrueForce LED SOX is een energiezuinige LED vervanger van conventionele verlichting met een Bajonet fitting (B22d). Doordat deze Philips SOX LED, TrueForce B22d lamp berust is met LED technologie, heeft het een aantal voordelen. Wanneer je je conventionele verlichting 1 op 1 wilt vervangen, wil je vaak dezelfde lichtintensiteit verkrijgen. Met deze Bajonet LED lamp van Philips is dat mogelijk, maar voor een veel lager energie verbruik. Zo verbruikt deze B22d LED lamp maar W om dezelfde lichtintensiteit te verkrijgen als de conventionele verlichting die hier W voor moet gebruiken. Dit verschil ga je dan ook zeker merken! Daarnaast gaat deze LED lamp uur mee.

Kleur en lichtopbrengst.
Deze Philips SOX LED, TrueForce lamp heeft een kleurtemperatuur van . Daarnaast kan de lamp een kleurweergave realiseren van Ra. Ook heeft deze Philips SOX LED, TrueForce een lichtopbrengst van Lumen. Wanneer je een directe vervanger wilt voor je conventionele verlichting is het altijd handig om de Lumen per watt verhouding te bekijken. Deze B22d LED lamp heeft een Lumen/Watt verhouding van Lm/W.

Garantie
Budgetlight biedt voor de Philips SOX LED, TrueForce lamp een garantie van . Ben je van plan meerdere hoeveelheden aan te schaffen? Een volledig gevulde doos bestaat uit stuks.

Lees meerSwipe Up
loading

Moment...

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen