• Budgetprijzen gegarandeerd
  • Gratis verzending vanaf €100,- (excl. btw)€121,- (incl. btw)
  • Tot 7 jaar all-in garantie
  • Op rekening betalen
  • Duurzame
     
    LED oplossingen
Philips TUV PL-L 36W 4P UV-C
Philips TUV PL-L 36W 4P UV-C
 17,94  14,69 excl. BTW incl. BTW

Philips TUV PL-L 36W 4P UV-C

 17,94  14,69 excl. BTW incl. BTW
+  0,14 Verwijderingsbijdrage
Voor 22:00 besteld, morgen verstuurd + gratis verzending vanaf € 121 incl. BTW€ 100 excl. BTW
Volumekorting
50 stuks  17,58  14,39 excl. BTW incl. BTW per stuk
2% Korting
25 stuks  17,76  14,54 excl. BTW incl. BTW per stuk
1% Korting
1 stuk  17,94  14,69 excl. BTW incl. BTW per stuk
Grotere hoeveelheid nodig?
Please wait, adding to cart...

Specificaties Philips TUV PL-L 36W 4P UV-C

Beschrijving Philips TUV PL-L 36W 4P UV-C

Waarschuwing en veiligheid:

• GEVAARLIJK: Risico Groep 3 Ultra Violet producten. Deze lampen genereren hevige UV straling welke ernstige verwondingen aan de huid en ogen kunnen verzoorzaken. Vermijd huid en oog contact in geval van een open of onbeschermt product. Gebruik dit product alleen in een gesloten omgeving die gebruikers tegen straling beschermt.

• Het is zeer onwaarschijnlijk dat het breken van een lamp enige impact heeft op uw gezondheid. Als een lamp breekt dan dient u bij voorkeur met handschoenen de overgebleven delen te verwijderen en de ruimte voor een tijdsbestek van minimaal een half uur te ventileren. Gebruik voor de overgebleven delen een verzegelde plastic zak en breng ze naar een plaatselijk recycelingsinstantie. Gebruik nooit een stofzuiger om de gebroken delen op te ruimen.

Kwaliteit van Philips

De Philips TUV PL-L 4-pins UV-C lamp heeft de kwaliteit die van een merk als Philips mag worden verwacht. Deze High Efficiency (HE) UV lamp heeft een 4-pins 2G11 fitting zoals we die kennen van een traditionele spaarlamp en is 42 centimeter lang.

Toepassingsgebieden

UV-C lampen worden onder andere gebruikt bij onderzoeken met bacteriën in een ziekenhuis, in een farmaceutische omgeving en/of in de voedingsmiddelenindustrie. Denk daarbij aan een zuivelbedrijf, brouwerij of bakkerij. Verder is Ultraviolet licht bevorderlijk voor het desinfecteren van drinkwater, rioolwater, zwembadwater en het water van een airconditioningsysteem.

Helder vijverwater

Het Ultra Violet licht van deze Philips PL-L UV-C lamp van 36 Watt kan ook zweefalgen, schimmels en ziektekiemen in vijverwater doden. Zweefalgen kunnen het vijverwater een groene en troebele kleur geven. Met een UV-C lamp voorkom je dat! Verder is het van belang om de gedaviseerde stroomcapaciteit van het water aan te houden en je waterpomp samen met een waterfilter te gebruiken.

Hoeveel Watt heb ik nodig?

Heb je een vijver en twijfel je over de hoeveelheid Watt van een UV-C lamp? Ga dan na hoeveel liter je vijver heeft. Houd ongeveer 5 Watt per 1000 liter water aan. LET OP: kies bij het vervangen van je oude UV-C lamp hetzelfde wattage als je huidige lamp heeft. Een lamp met een hoger of lager wattage zal niet werken.

UV straling is schadelijk! 

LET OP: UV licht kan irritaties aan je huid veroorzaken en bevat kankerverwekkende stoffen. Het is hetzelfde licht als een zonnebank heeft. Kijk er dus nooit van dichtbij met je ogen in. En check altijd of de UV-C lamp uit staat wanneer je deze uit een armatuur/waterpomp haalt.

9000 Branduren

Deze PL-L UV-C lamp heeft 9000 branduren. Dat is qua aantal bijvoorbeeld voldoende voor één vijverseizoen (april tot november). Na deze periode neemt de kracht van het UV licht af en raden wij je aan om een nieuwe lamp te plaatsen. LET OP: je hebt voor deze UV-C lamp een voorschakelapparaat (VSA) nodig dat geschikt is voor (TL) verlichting van 36 Watt.  

1 jaar all-in garantie

Bij de aanschaf van dit Philips product geven wij je 1 jaar all-in garantie. Heb je vragen of opmerkingen over het gebruik van UV verlichting? Neem dan contact op met onze lichtexperts.

Beoordelingen

Dit product heeft een score van uitstekend op basis van 1 beoordelingen van mensen die dit product hebben gekocht.
1 of the 1 reviews have been collected by Trustpilot
Scherpe prijs. Bestelde lamp werkt, maar echte kwaliteit laat zich na een week In het vijverwaterfilter nog niet beoordelen natuurlijk (hoort een jaar goed te werken).

Hulp nodig?

Neem contact op met onze lichtexperts voor vrijblijvend advies.
0543-534822