• Budgetprijzen gegarandeerd
  • Gratis verzending Vanaf €100,- (excl. btw)€121,- (incl. btw)
  • Tot 5 jaar garantie
  • Op rekening betalen
  • Duurzame
     
    LED oplossingen

Philips TUV PL-L 55W 4P HF UV-C | Ontsmettend - Ultraviolet – 4-Pin

 13,47  10,99 excl. BTW incl. BTW
+  0,14 Verwijderingsbijdrage
Voor 22:00 besteld, vandaag verstuurd + gratis verzending vanaf € 121 incl. BTW€ 100 excl. BTW
Grotere hoeveelheid nodig?
Please wait, adding to cart...

Specificaties Philips TUV PL-L 55W 4P HF UV-C | Ontsmettend - Ultraviolet – 4-Pin

Beschrijving Philips TUV PL-L 55W 4P HF UV-C | Ontsmettend - Ultraviolet – 4-Pin

Waarschuwing en veiligheid:

• GEVAARLIJK: Risico Groep 3 Ultra Violet producten. Deze lampen genereren hevige UV straling welke ernstige verwondingen aan de huid en ogen kunnen verzoorzaken. Vermijd huid en oog contact in geval van een open of onbeschermt product. Gebruik dit product alleen in een gesloten omgeving die gebruikers tegen straling beschermt.

• Het is zeer onwaarschijnlijk dat het breken van een lamp enige impact heeft op uw gezondheid. Als een lamp breekt dan dient u bij voorkeur met handschoenen de overgebleven delen te verwijderen en de ruimte voor een tijdsbestek van minimaal een half uur te ventileren. Gebruik voor de overgebleven delen een verzegelde plastic zak en breng ze naar een plaatselijk recycelingsinstantie. Gebruik nooit een stofzuiger om de gebroken delen op te ruimen.

Kwaliteit van Philips

De Philips TUV PL-L 4-pins UV-C lamp heeft de kwaliteit die van een merk als Philips mag worden verwacht. Deze UV lamp heeft een 4-pins 2G11 fitting zoals we die kennen van een traditionele spaarlamp en is 53 centimeter lang.

Toepassingsgebieden

UV-C lampen worden onder andere gebruikt bij onderzoeken met bacteriën in een ziekenhuis, in een farmaceutische omgeving en/of in de voedingsmiddelenindustrie. Denk daarbij aan een zuivelbedrijf, brouwerij of bakkerij. Verder is Ultraviolet licht bevorderlijk voor het desinfecteren van drinkwater, rioolwater, zwembadwater en het water van een airconditioningsysteem.

Opletten met UV licht
LET OP: UV licht kan irritaties aan je huid veroorzaken en bevat kankerverwekkende stoffen. Het is hetzelfde licht als een zonnebank heeft. Kijk er dus nooit van dichtbij met je ogen in. En check altijd of de UV-C lamp uit staat wanneer je deze uit een armatuur/waterpomp haalt.

9000 Branduren

Deze PL-L UV-C lamp heeft 9000 branduren. Na deze periode neemt de kracht van het UV licht af en raden wij je aan om een nieuwe lamp te plaatsen. LET OP: je hebt voor deze UV-C lamp een voorschakelapparaat (VSA) nodig dat geschikt is voor (TL) verlichting van 55 Watt.  

1 jaar all-in garantie

Bij de aanschaf van dit Philips product geven wij je 1 jaar all-in garantie. Heb je vragen of opmerkingen over het gebruik van UV verlichting? Neem dan contact op met onze lichtexperts.

Beoordelingen

Geen recensies beschikbaar

Hulp nodig?

Neem contact op met onze lichtexperts voor vrijblijvend advies.
0543-534822