• Budgetprijzen gegarandeerd
  • Gratis verzending vanaf €100,- (excl. btw)€121,- (incl. btw)
  • Tot 7 jaar all-in garantie
  • Op rekening betalen
  • Duurzame
     
    LED oplossingen
Philips TUV XPT 130W SE | UNP
Philips TUV XPT 130W SE | UNP
 109,06  89,99 excl. BTW incl. BTW

Philips TUV XPT 130W SE | UNP

 109,06  89,99 excl. BTW incl. BTW
+  0,14 Verwijderingsbijdrage
Voor 22:00 besteld, vandaag verstuurd + gratis verzending vanaf € 121 incl. BTW€ 100 excl. BTW
Grotere hoeveelheid nodig?
Please wait, adding to cart...

Specificaties Philips TUV XPT 130W SE | UNP

Beschrijving Philips TUV XPT 130W SE | UNP

Kwaliteit van Philips

De Philips XPT SE UV-C lamp heeft de kwaliteit die van een merk als Philips mag worden verwacht. Deze UV lamp heeft een 4-pins G10.2Q fitting, is 85 centimeter lang en schijnt 360 graden rond.

Toepassingsgebieden

UV-C lampen worden onder andere gebruikt bij onderzoeken met bacteriën in een ziekenhuis, in een farmaceutische omgeving en/of in de voedingsmiddelenindustrie. Denk daarbij aan een zuivelbedrijf, brouwerij of bakkerij. Verder is Ultraviolet licht bevorderlijk voor het desinfecteren van drinkwater, rioolwater, zwembadwater en het water van een airconditioningsysteem.

Helder vijverwater

Het Ultra Violet licht van deze Philips XPT T5 UV-C lamp van 130 Watt kan ook zweefalgen, schimmels en ziektekiemen in vijverwater doden. Zweefalgen kunnen het vijverwater een groene en troebele kleur geven. Met een UV-C lamp voorkom je dat! Verder is het van belang om de gedaviseerde stroomcapaciteit van het water aan te houden en je waterpomp samen met een waterfilter te gebruiken.

Hoeveel Watt heb ik nodig?

Heb je een vijver en twijfel je over de hoeveelheid Watt van een UV-C lamp? Ga dan na hoeveel liter je vijver heeft. Houd ongeveer 5 Watt per 1000 liter water aan. LET OP: kies bij het vervangen van je oude UV-C lamp hetzelfde wattage als je huidige lamp heeft. Een lamp met een hoger of lager wattage zal niet werken.

UV straling is schadelijk! 

LET OP: UV licht kan irritaties aan je huid veroorzaken en bevat kankerverwekkende stoffen. Het is hetzelfde licht als een zonnebank heeft. Kijk er dus nooit van dichtbij met je ogen in. En check altijd of de UV-C lamp uit staat wanneer je deze uit een armatuur/waterpomp haalt.

9000 Branduren

Deze XPT UV-C lamp heeft 9000 branduren. Dat is qua aantal bijvoorbeeld voldoende voor één vijverseizoen (april tot november). Na deze periode neemt de kracht van het UV licht af en raden wij je aan om een nieuwe lamp te plaatsen. LET OP: je hebt voor deze UV-C lamp een voorschakelapparaat (VSA) nodig dat geschikt is voor (TL) verlichting van 130 Watt.  

1 jaar all-in garantie

Bij de aanschaf van dit Philips product geven wij je 1 jaar all-in garantie. Heb je vragen of opmerkingen over het gebruik van UV verlichting? Neem dan contact op met onze lichtexperts.

Beoordelingen

Geen recensies beschikbaar

Hulp nodig?

Neem contact op met onze lichtexperts voor vrijblijvend advies.
0543-534822