Menu
0543-534822
  • Budgetprijzen gegarandeerd

  • Grootste voorraad van Nederland

  • Tot 5 jaar all-in garantie

  • Duurzame LED oplossingen

 

 

Philips Classic LED lampen

Dezelfde klassieke uitstraling van retro verlichting met alle voordelen van LED? Dat is nu mogelijk met de stijlvolle Classic LED serie van Philips!

Classic LED lampen van Philips zijn verkrijgbaar in verschillende vertrouwde vormen en maten. Bovendien leveren ze een energiebesparing op van liefst 80%. Een Philips Classic LED lamp gaat tot wel 10x langer mee dan een traditionele gloeilamp!

Je hebt bij deze sfeervolle Philips serie de keuze uit dimbare en niet-dimbare varianten. Geniet van verlichting met een warme uitstraling en alle voordelen die LED verlichting met zich meebrengt!

 
Creëer sfeer in elke ruimte!

Philips LED Classic lampen zijn ontworpen om gezien te worden. De elegante LED gloeidraad geeft hetzelfde licht af als de welbekende gloeilamp. Hierdoor is een Classic LED lamp dé perfecte combinatie van een retro look lamp en de moderne LED technologie.

Ook wanneer een Philips Classic LED lamp niet brandt, is het een lust voor het oog. Het doorzichtige gekleurde glas met een gouden tintje zorgt ervoor dat de LED kooldraad extra opvalt. Dat maakt het een absolute aanwinst voor elke huiskamer, horecagelegenheid of openbare ruimte. Overal waar je een warme sfeer wil creëren is een Philips Classic LED lamp een absolute aanwinst!Philips Vintage LED aan / uit

Populaire producten


Philips Sceneswitch

1 Lamp. Jouw schakelaar. 3 Lichtstanden.

Bepaal zelf de gewenste sfeer met slechts 1 lamp en je huidige schakelaar. Kies 1 van de 3 lichtinstellingen. Een dimmer heb je niet nodig en je hoeft dus niets te installeren!

Sceneswitch Lampen >


Philips Dimtone

Lichtkleur Dimmen

Met Dimtone kun je doormiddel van dimmen een kleur veranderen. Des te meer je dimt, des te warmer de kleurtemperatuur wordt. Het is mogelijk om te dimmen tussen een kleurtemperatuur van 2200 kelvin tot 2700 Kelvin.

DimTone Lampen >


Philips Expertcolor

Perfecte kleurweergave

Philips ExpertColor lampen zijn hoogwaardige retrofit vervangers van de GU10 halogeenlamp met een zeer hoge kleurechtheid. De kleurweergave wordt uitgedrukt met de Color Rendering Index (CRI). De ExpertColor lampen scoren 97 op een schaal van 100. Daardoor creëren ze nagenoeg perfecte en levensechte kleuren.

Expertcolor Lampen >