Vorige

Philips Gasontladingslampen

Net zoals alle gasontladingslampen, bevatten Philips gasontladingslampen een aantal gassen en elektrische stroom. Wanneer de stroom door de gassen heen reist, ontstaat er licht. Wat de Philips gasontladingslamp echter speciaal maakt, is de technologie die erachter zit. Philips zorgt er namelijk voor dat de gasontladingslampen zo efficiënt mogelijk zijn maar evengoed een kwalitatief goed licht uitstralen! De HID lampen (High Intensity Discharge) van Philips kunnen gebruikt worden als algemene verlichting maar ook als bijvoorbeeld wegverlichting. Bij Budgetlight vind je een groot assortiment aan Philips gasontladingslampen in verschillende fittingen, vormen en zelfs dimbare opties.

Lees meer

Artikelen 1 tot 24 van 74 in totaal

74 Producten

Artikelen 1 tot 24 van 74 in totaal

74 Producten

Gasontladingslampen verkrijgen licht door een combinatie van een aantal gassen en elektrische stroom. Door elektrische stroom door het gas te sturen ontstaat het licht. De druk in een gasontladingslamp ligt tussen de 1 en 10 bar. Dit soort lampen kan niet gedimd worden.

Een gasontladingslamp creëert meer licht dan een halogeenlamp. Daarbij komt dat een gasontladingslamp vaak tien keer zo lang brandt als een standaard gloeilamp. Een gasontladingslamp brandt namelijk gemiddeld rond de 10.000 uur, terwijl een standaard gloeilamp gemiddeld 1.000 branduren heeft.

Bij gasontladingslampen moet gelet worden op het feit dat de lampen niet direct op een accu of lichtnet kan worden aangesloten. De lamp heeft een hoge spanning nodig voor deze ontstoken kan worden. Om ervoor te zorgen dat de lamp werkt moet er voorschakelapparatuur gebruikt worden.

loading

Moment...

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen