Vorige

Philips LED Lampen

Philips is al meer dan 125 jaar ervaren in het ontwikkelen van verlichting van hoge kwaliteit. Dit geldt ook voor hun LED verlichting. Philips LED lampen bezitten alle voordelen van LED technologie, met de constante innovatie van Philips. Dit maakt de Philips LED lamp een van de beste LED lampen op de markt. Wij bij Budgetlight bieden een divers assortiment van Philips aan, zoals de Philips E14 en E27 LED lamp, maar ook Philips LED TL buizen. Ook bieden we dimbare Philips LED verlichting aan!

Lees meer

Artikelen 1 tot 24 van 478 in totaal

478 Producten

Artikelen 1 tot 24 van 478 in totaal

478 ProductenDe lampen van Philips bieden dan ook vele voordelen. De lampen staan voor energiezuinigheid en een lange levensduur. Deze lampen zijn dus zowel een efficiënte als een duurzame en milieuvriendelijke oplossing. Daarnaast geven de led lampen altijd een constante kleurtemperatuur.

LED tubes van Philips

Bij budgetlight vindt u naast de normale LED lampen ook LED tubes van Philips. U kunt de vaak gebruikelijke TL-buizen vervangen door LED-licht. De LED tubes zijn te bestellen in verschillende maten waardoor er altijd een passende lamp te vinden is.

Waarom kiezen voor Philips LED lampen?

Philips LED verlichting staat voor uitstekende kwaliteit. LED verlichting betekend ook energiezuinigheid, een lange levensduur, schokbestendigheid en een korte opstarttijd. Daarnaast kan veel LED verlichting tegenwoordig ook gedimd worden.

De levensduur van een Philips LED lamp ligt altijd tussen de 20.000 en 40.000 uur. Dit is afhankelijk van het type lamp en het gebruik hiervan. De levensduur zou zelfs op kunnen lopen tot wel 50.000 uur. Hier komt bij dat de vroegtijdige uitval van LED lampen tegenwoordig vrij laag is doordat de lampen steeds beter bestand zijn tegen stoten en trillingen. Dat scheelt dus onderhouds- en vervangingskosten.

Philips LED verlichting lijkt relatief duur te zijn, maar verdient zichzelf vaak al binnen een jaar terug (afhankelijk van het gebruik) en daarom is LED zeker de moeite waard.

loading

Moment...

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen