Vorige

Philips LED Lampen

Philips LED lampen vindt u bij Budgetlight.nl voor gegarandeerd de laagste prijs. Omdat Philips voorop loopt in de ontwikkelingen van LED verlichting en ook constant bezig is met het onderzoeken en innoveren hiervan, durft het te zeggen dat Philips LED lampen de beste prestaties leveren.
Lees meer

Artikelen 1 tot 24 van 426 in totaal

426 Producten

Artikelen 1 tot 24 van 426 in totaal

426 ProductenDe lampen van Philips bieden dan ook vele voordelen. De lampen staan voor energiezuinigheid en een lange levensduur. Deze lampen zijn dus zowel een efficiënte als een duurzame en milieuvriendelijke oplossing. Daarnaast geven de led lampen altijd een constante kleurtemperatuur.

LED tubes van Philips

Bij budgetlight vindt u naast de normale LED lampen ook LED tubes van Philips. U kunt de vaak gebruikelijke TL-buizen vervangen door LED-licht. De LED tubes zijn te bestellen in verschillende maten waardoor er altijd een passende lamp te vinden is.

Waarom kiezen voor Philips LED lampen?

Philips LED verlichting staat voor uitstekende kwaliteit. LED verlichting betekend ook energiezuinigheid, een lange levensduur, schokbestendigheid en een korte opstarttijd. Daarnaast kan veel LED verlichting tegenwoordig ook gedimd worden.

De levensduur van een Philips LED lamp ligt altijd tussen de 20.000 en 40.000 uur. Dit is afhankelijk van het type lamp en het gebruik hiervan. De levensduur zou zelfs op kunnen lopen tot wel 50.000 uur. Hier komt bij dat de vroegtijdige uitval van LED lampen tegenwoordig vrij laag is doordat de lampen steeds beter bestand zijn tegen stoten en trillingen. Dat scheelt dus onderhouds- en vervangingskosten.

Philips LED verlichting lijkt relatief duur te zijn, maar verdient zichzelf vaak al binnen een jaar terug (afhankelijk van het gebruik) en daarom is LED zeker de moeite waard.

loading

Moment...

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen