Vorige

Philips LED PL Lampen

Op zoek naar een nog energie-efficiëntere variant van de Philips PL spaarlamp? Dan zijn de Philips PL LED lampen perfect voor jou. De Philips PL LED lamp komt met dezelfde 2-pin of 4-pin fitting als conventionele PL spaarlampen, waardoor deze eenvoudig installeerbaar is in alle armaturen waar voorheen een spaarlamp met 2- of 4-pin fitting in zat. Hoewel de conventionele spaarlamp van zichzelf al zeer energiezuinig is, kan je met de LED spaarlamp nog eens 40% meer energie besparen! De PL LED lamp is verkrijgbaar in verschillende kleurtemperaturen; van zeer warm wit licht tot koel wit licht.

Lees meer

23 artikel(en)

23 Producten

23 artikel(en)

23 Producten

Levensduur van Philips LED PL Lampen

De levensduur van een LED lamp ligt meestal tussen de 20.000 en 40.000 uur, afhankelijk van het type lamp en het gebruik. In theorie kan de levensduur oplopen tot wel 50.000 uur. Zoals eerder beschreven zorgt de lange levensduur ervoor dat de led lamp minder vaak vervangen hoeft te worden, dit gegeven drukt dus de vervangings- en onderhoudskosten.

LED verlichting is bestand tegen stoten en trillingen en daarom is het percentage vroegtijdig uitval tegenwoordig zeer laag. De opstarttijd is het kleinst ten opzichte van andere lichtbronnen, ze hoeven dus niet opgewarmd te worden zoals bij gloeilampen het geval is en bereiken in een fractie van een seconde de volledige lichtopbrengst.

Bovendien geven de Philips LED PL Lampen maar zeer weinig warmte af. Huidige LED verlichting geeft maar liefst 50% van de opgenomen energie af in licht, de overige 50% wordt afgedragen aan de omgeving. Ter vergelijking: gloeilampen geven slechts 10% van de opgenomen energie af in licht, spaarlampen en TL buizen 35%. De geringe warmteafgifte zorgt ervoor dat de lamp ten allen tijde aangeraakt kan worden zonder de handen te verbranden en verhoogt dus de veiligheid. Overigens zorgt de geringe afgifte van warmte ook nog eens voor verlaagde airconditioningskosten.

loading

Moment...

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen