Vorige

Philips LED TL Buizen

Philips LED tubes zijn een energiezuinig alternatief voor de standaard TL-buis. Een LED buis verbruikt zo’n 50% minder energie dan een normale buis en heeft een lange levensduur. LEDtubes zijn geschikt voor gebruik op parkeerterreinen en –garages, in magazijnen, koelhuizen en lichtreclame en daarnaast zijn de lampen ook te gebruiken op transport- en distributieterreinen.
Lees meer

Artikelen 1 tot 24 van 115 in totaal

115 Producten

Artikelen 1 tot 24 van 115 in totaal

115 Producten

Verschillende soorten

De Philips CorePro LEDtube biedt de goedkoopste en gemakkelijkste opwaardering naar LEDverlichting. De lamp is een vervanger van de T8 fluorescentielamp. De CorePro LEDtube is vrij van lood en kwik en gaat maar liefst 30.000 uur mee.

De Philips Master LEDtube Performance is de snelste en gemakkelijkste manier om een bestaand armatuur op te waarderen naar LED-technologie met een 100% veilig installatieproces. De Master LEDtube Performance heeft een gemiddelde levensduur van 40.000 branduren.

De Philips Master LEDtube Value geeft net als de Master LEDtube Performance een snelle en gemakkelijke manier om een bestaand armatuur op te waarderen naar LED verlichting. De Master LEDtube Performance heeft ook een gemiddelde levensduur van 40.000 branduren.

loading

Moment...

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen