Vorige

Philips LED TL Buizen

Philips probeert al decennia lang hun producten continu te verbeteren. Met de komst van LED verlichting, is Philips dan ook voortdurend bezig LED versies te ontwikkelen voor al hun bestaande verlichting. Zo zijn de Philips LED TL buizen gekomen als de duurzamere versie van de Philips TL verlichting. Philips LED tubes zijn tot wel 50% efficiënter vergeleken met de conventionele TL buizen. Dit is natuurlijk goed nieuws voor je energiekosten want de LEDtube verbruikt dus minder energie om dezelfde lichtopbrengst te verkrijgen als traditionele TL buizen! Ook is het licht van Philips LEDtubes flikkervrij en is de buis onbreekbaar doordat deze is van plastic gemaakt en niet meer van glas zoals de conventionele TL buis.

Lees meer

Artikelen 1 tot 24 van 129 in totaal

129 Producten

Artikelen 1 tot 24 van 129 in totaal

129 Producten

Verschillende soorten

De Philips CorePro LEDtube biedt de goedkoopste en gemakkelijkste opwaardering naar LEDverlichting. De lamp is een vervanger van de T8 fluorescentielamp. De CorePro LEDtube is vrij van lood en kwik en gaat maar liefst 30.000 uur mee.

De Philips Master LEDtube Performance is de snelste en gemakkelijkste manier om een bestaand armatuur op te waarderen naar LED-technologie met een 100% veilig installatieproces. De Master LEDtube Performance heeft een gemiddelde levensduur van 40.000 branduren.

De Philips Master LEDtube Value geeft net als de Master LEDtube Performance een snelle en gemakkelijke manier om een bestaand armatuur op te waarderen naar LED verlichting. De Master LEDtube Performance heeft ook een gemiddelde levensduur van 40.000 branduren.

loading

Moment...

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen