Vorige

Philips PL-C

Philips PL-C lampen zijn energiezuinige compacte fluorescentielampen die voornamelijk worden gebruikt in downlights ter verlichting van kantoren, winkels en de horeca. Alle Philips PL-C lampen zijn verkrijgbaar in meerdere lichtkleuren en beschikken over een uitstekende kleurweergave-index. Bovendien leveren alle lampen optimale lichtprestaties bij zowel een lange als een korte inschakeling en neemt de lichtopbrengst niet af naarmate de lamplevensduur verstrijkt! De lampvoet van de lampen is geschikt voor het insteken en uittrekken.
Lees meer

Artikelen 1 tot 24 van 37 in totaal

37 Producten

Artikelen 1 tot 24 van 37 in totaal

37 Producten

Alle Philips PL-C lampen zijn verkrijgbaar in meerdere lichtkleuren en beschikken over een uitstekende kleurweergave-index. Bovendien leveren alle lampen optimale lichtprestaties bij zowel een lange als een korte inschakeling en neemt de lichtopbrengst niet af naarmate de lamplevensduur verstrijkt! De lampvoet van de lampen is geschikt voor het insteken en uittrekken.

Verschillen binnen de PL-C serie

De PL-C 2 Pin en de PL-C Xtra 2 Pin verlichting werkt slechts in combinatie met een elektromagnetisch voorschakelapparaat (VSA), terwijl de PL-C 4 Pin en de PL-C Xtra 4 Pin verlichting slechts in combinatie met een elektronische HF-VSA met ingebouwde voorverwarming werkt. Verder is het belangrijk te weten dat beide uitvoeringen met 2 pinnen niet gedimd kunnen worden, de PL-C 4 Pin verlichting tot 10% gedimd kan worden en de PL-C Xtra 4 Pin verlichting tot 30%.

Ook is de levensduur van de PL-C Xtra 2 Pin en de PL-C Xtra 4 Pin langer dan de overige, conventionele versies van de PL-C. Doordat deze lampen een langere levensduur hebben hoeven ze minder vaak vervangen te worden, dit scheelt in de vervangings- en onderhoudskosten. Bovendien zijn deze lampen door de langere levensduur het meest geschikt voor gebruik op plaatsen waar vervanging van de lampen lastig is of tot veel oponthoud zorgt. Daarnaast ligt het percentage vroegtijdig uitval bij de PL-C Xtra 2 Pin en de PL-C Xtra 4 Pin lampen een stuk lager!

Toepassingen

De Philips PL-C MASTER lampen zijn geschikt ter algemene verlichting en voor downlighters, tafellampen of pendelarmaturen. Daarnaast zijn met name de PL-C Xtra lampen geschikt voor gebruik op moeilijk bereikbare plaatsen en ter ondersteunende verlichting in professionele omgevingen.

Waarschuwing: Kies voor hetzelfde wattage als dat wat u reeds gebruikt. Lampen met verschillende wattages hebben namelijk een andere lengte en zullen niet in hetzelfde armatuur passen. Kijk bovendien goed of u een lamp met 2 of 4 pinnen nodig heeft om te voorkomen dat uw lamp uiteindelijk niet past!

loading

Moment...

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen