Vorige

Philips PL-S

De Philips PL-S lampen maken allemaal gebruik van brugtechnologie waardoor de lampen bijzonder goed presteren en een hoger rendement leveren dan lampen met de gebogen technologie. De lichtprestaties zijn optimaal bij zowel een lange als een korte inschakeling en alle lampen binnen de PL-S serie hebben een goede kleurweergave. Bovendien is er de keuze uit verschillende lichtkleuren en kunnen de PL-S 4 Pin lampen gedimd worden tot 10%!
Lees meer

24 artikel(en)

24 Producten

24 artikel(en)

24 Producten

Voordelen Philips PL-S compacte laagvermogen-fluorescentielampen

De compacte laagvermogen-fluorescentielampen vertonen bovendien geen afname in de levensduur tijdens de lamplevensduur en kunnen zowel werken op een elektromagnetische VSA (PL-S 2 Pin) als een elektronische VSA (PL-S 4 Pin). De lampvoet van de lampen is geschikt voor het uittrekken en insteken.

Toepassingen voor de Philips PL-S lampen zijn te vinden in hotels, gangen, restaurants en woningen. Bovendien zijn de lampen bijzonder geschikt voor gebruik ter bewegwijzering en veiligheidsverlichting en de compacte fluorescentielampen zijn dan ook ontzettend populair.

LET OP: kies voor hetzelfde wattage als u reeds gebruikt. Lampen met verschillende wattages hebben een andere lengte en zullen niet passen. Kijk bovendien goed of u een lamp met 2 of 4 pinnen nodig heeft om te voorkomen dat uw lamp uiteindelijk niet past!

loading

Moment...

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen