Vorige

Philips TL-D Buizen (T8)

Philips TL-D lampen zijn lampen met een diameter van 28 mm en hebben een G13 lampvoet. De lengte van de buis en het wattage zijn afhankelijk van elkaar. Dit betekent dat u bij lampvervanging moet kiezen voor lampen die dezelfde buislengte hebben als de oude lampen en niet van wattage kunt wisselen zonder ook het armatuur te vervangen.
Lees meer

Artikelen 1 tot 24 van 134 in totaal

134 Producten

Artikelen 1 tot 24 van 134 in totaal

134 Producten

De TL-D lampen van Philips zijn energiezuinige lampen met energielabel A+, A of B. Het lamplicht is van goede kwaliteit en kan naar wens gedimd worden! Bovendien zijn de Philips TL-D buizen verkrijgbaar in verschillende lichtkleuren zodat het licht past bij de ruimte waarin de lampen gebruikt worden.

In ons assortiment vindt u verschillende soorten Philips TL-D lampen. U vindt er onder andere verschillende soorten van de Super 80, Secura en Polar TL-buizen. Al deze lampen hebben hun eigen specificaties en eigenschappen. De Philips TL-lampen werken in combinatie met een elektronisch voorschakelapparaat. Wanneer u een conventioneel voorschakelapparaat wilt gebruiken heeft u een starter nodig.

loading

Moment...

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen