Vorige

Philips TL5 Buizen (T5)

Philips maakt al decennia lang TL verlichting van top kwaliteit. Philips TL-5 TL buizen zijn verkrijgbaar in een zeer divers aantal kleurtemperaturen met uitstekende kleurweergaves (CRI >9). De T5 buis past perfect in T5 armaturen die je eventueel al in bezit hebt. Hierdoor hoef je ook geen zorgen te maken over de vervanging van je armaturen. TL verlichting staat bekend om een lange levensduur en deze T5 TL buizen van Philips zijn dan ook geen uitzondering. Met 15000 branduren kunnen deze Philips TL lampen een lange tijd ermee door. In ons assortiment vind je onder andere High efficiency buizen, Secura en High Output lampen. Door de unieke specificaties en eigenschappen van elke TL buis zal er altijd een geschikte keuze bij zitten.

Lees meer

Artikelen 1 tot 24 van 96 in totaal

96 Producten

Artikelen 1 tot 24 van 96 in totaal

96 Producten

Variaties binnen de Philips TL-5 serie

De Philips TL5 High Efficiency (HE) verlichting werkt het meest efficiënt en is 40% dunner en energiezuiniger dan Philips TL-D verlichting. De lampen kunnen gedimd worden en zorgen voor een grote ontwerpvrijheid door de compacte afmetingen.

De Philips TL5 High Output (HO) verlichting zorgt voor de hoogste lichtopbrengst en is ook 40% kleiner dan TL-D lichtbronnen. Door de kleine afmetingen in combinatie met de hoge lichtstroom zijn de lampen geschikt voor hoge plafonds in bijvoorbeeld winkels.

De Philips TL5 Activia verlichting straalt meer blauw licht uit dan de andere lampen uit de serie. Door gebruik van deze lampen voelen mensen zich onbewust vitaler en energieker! De verlichting kan gebruikt worden om het daglichtritme van mensen werkend in nachtploegen en prestaties van schoolkinderen te verbeteren. De verlichting is dimbaar.

De Philips TL5 Circular verlichting heeft een ronde vorm en zorgt voor een mooie gelijkmatige lichtverdeling. Er is amper sprake van afzwarting en het percentage vroegtijdig uitval is laag. Deze lampen werken in combinatie met elektronische voorschakelapparaten.

Let er bij het vervangen van een TL-5 buis op dat u altijd hetzelfde wattage kiest als de oude lamp. De lengte van de lamp is afhankelijk van het wattage. Een ander wattage past dus niet in hetzelfde armatuur. Philips TL5 verlichting werkt in combinatie met een voorschakelapparaat.

Overige variaties

Eco lichtbronnen zorgen voor 10% extra energiebesparing ten opzichte van andere Philips tl5 verlichting, de Ecoplus lichtbronnen besparen nog eens 10% extra!

Lampen die tot de Secura verlichting behoren zijn voorzien van een speciale hoes voor extra veiligheid. Bij onverhoopte lampbreuk zal er geen glas of andere losse onderdelen vrijkomen. Hierdoor is de verlichting zeer geschikt voor bijvoorbeeld de voedselindustrie.

De Top lampen zorgen altijd voor een constant hoge lichtopbrengst, ongeacht hoge omgevingstemperaturen (20 °C-75 °C).

De Xtra verlichting zorgt voor hoge gemiddelde levensduur van maar liefst 45.000 branduren! Door de lange levensduur zijn de lampen geschikt voor moeilijk bereikbare plekken of daar waar lampvervanging tot veel vervelend oponthoud zorgt.

Heeft u hulp nodig bij het kiezen van de juiste lamp, of heeft u andere vragen of opmerkingen? Wij staan graag voor u klaar. Neem gerust contact op met onze klantenservice via telefoonnummer 0543-534822 of via mailadres [email protected]
loading

Moment...

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen