• Budgetprijzen gegarandeerd
  • Gratis verzending vanaf €100,- (excl. btw)€121,- (incl. btw)
  • Tot 5 jaar all-in garantie
  • Op rekening betalen
  • Duurzame
     
    LED oplossingen

PL-L LED 2G11 4-pins 26W 840 | Vervangt 55W

Hulp nodig?

Neem contact op met onze lichtexperts voor vrijblijvend advies.
0543-534822

Offerte aanvraag

Vul alsjeblieft onderstaande gegevens in zodat wij binnen een werkdag contact met je kunnen opnemen voor een persoonlijk aanbod.

Wil je sneller een aanbod ontvangen? Neem dan contact op met onze lichtspecialisten via 0543-534822

Offerte aanvraag

Vul alsjeblieft onderstaande gegevens in zodat wij binnen een werkdag contact met je kunnen opnemen voor een persoonlijk aanbod.

Wil je sneller een aanbod ontvangen? Neem dan contact op met onze lichtspecialisten via 0543-534822

Jouw aanvraag is succesvol ontvangen!

Onze productspecialist gaat direct met jouw aanvraag aan de slag en zal binnen 4 uur contact met je opnemen om het persoonlijk aanbod te bespreken.

Het product is toegevoegd aan jouw offerte!

Please wait, adding to cart...

Specificaties PL-L LED 2G11 4-pins 26W 840 | Vervangt 55W

Beschrijving PL-L LED 2G11 4-pins 26W 840 | Vervangt 55W

De Dulux serie van Osram heeft altijd al gestaan voor energie-efficiënte spaarlampen die minder verbruiken dan conventionele gloeilampen. De PL-L LED 2G11 4-pins 26W 840 | Vervangt 55W gaat echter nog een stap verder. Deze SALED PL LED spaarlamp van SALED maakt namelijk gebruik van LED technologie, waardoor het zelfs minder dan de conventionele spaarlamp verbruikt. Zo verbruikt de LED Dulux-L spaarlamp van SALED maar 26W, terwijl conventionele Dulux spaarlampen 55W verbruiken. De Dulux-L LED spaarlampen verbruiken dus veel minder om dezelfde lichtintensiteit te verbruiken en gaan dus veel verschil maken in je energiekosten! Verder gaat de SALED LED spaarlamp 50000 uren mee.

4-Pin LED Dulux-L
De SALED SALED PL LED spaarlamp komt met een 2G11 (4-pins) fitting. LED spaarlampen met een 4-Pin fitting kunnen alleen gebruikt worden in combinatie met een elektronisch voorschakelapparaat (HF). Verder is deze SALED LED spaarlamp alleen geschikt voor gebruik in open armaturen in horizontale brandstand. De SALED SALED PL lamp kan perfect toegepast worden in kantoren, gangen en openbare gebouwen en heeft door de glazen behuizing een traditionele look.

Garantie en service
Bij Budgetlight bieden we een garantie van 3 jaar op deze SALED SALED PL LED spaarlamp. Ben je van plan meerdere hoeveelheden aan te schaffen? Een volledig gevulde doos bestaat uit 1 stuks.

Beoordelingen

Geen recensies beschikbaar