• Budgetprijzen gegarandeerd
 • Gratis verzending vanaf €100,- (excl. btw)€121,- (incl. btw)
 • Tot 5 jaar all-in garantie
 • Op rekening betalen
 • Duurzame
   
  LED oplossingen

Plein Air Elektrische Terrasverwarmer Soleado Arko Elektrik 2000

Offerte aanvraag

Vul alsjeblieft onderstaande gegevens in zodat wij binnen een werkdag contact met je kunnen opnemen voor een persoonlijk aanbod.

Wil je sneller een aanbod ontvangen? Neem dan contact op met onze lichtspecialisten via 0543-534822

Offerte aanvraag

Vul alsjeblieft onderstaande gegevens in zodat wij binnen een werkdag contact met je kunnen opnemen voor een persoonlijk aanbod.

Wil je sneller een aanbod ontvangen? Neem dan contact op met onze lichtspecialisten via 0543-534822

Jouw aanvraag is succesvol ontvangen!

Onze productspecialist gaat direct met jouw aanvraag aan de slag en zal binnen 4 uur contact met je opnemen om het persoonlijk aanbod te bespreken.

Het product is toegevoegd aan jouw offerte!

Please wait, adding to cart...

Specificaties Plein Air Elektrische Terrasverwarmer Soleado Arko Elektrik 2000

Beschrijving Plein Air Elektrische Terrasverwarmer Soleado Arko Elektrik 2000

Maak je terras extra gezellig en comfortabel met deze zwarte Soleado Arko 2000W staande elektrische terrasverwarmer.

 • Je voelt meteen warmte vanwege de infrarood technologie 
 • Zeer lage verblindingsgraad
 • Moderne en stevige uitstraling
 • Uitstekend geschikt voor buitengebruik
 • Tenminste 7000 branduren
 • 1 jaar all-in garantie

Infrarood technologie voor snelle warmte

Vanwege zijn kortgolvige infrarood halogeen stralers met een speciaal ontwikkelde wolfraam gloeidraad geeft deze Soleado Arko 2000W elektrische terrasverwarmer meteen warmte af. Daarnaast heeft deze staande elektrische warmtelamp een hoog bereik.

Zeer lage verblindingsgraad

Wanneer je per ongeluk in een infrarood terrasverwarmer kijkt, komt het vaak voor dat je even verblind wordt. Bij de Soleado Arko 2000W is dat niet het geval! Je kunt dus optimaal genieten van het comfort van deze staande warmtelamp. Zelfs wanneer je er per ongeluk in kijkt. 

Moderne en stevige uitstraling

Dankzij zijn stijlvolle en compacte behuizing met een duurzaam ontwikkelde poedercoating behoudt deze elektrische terrasverwarmer voor behoorlijk wat jaren zijn kwaliteit en functionaliteit. Ook heeft de Soleado Arko 2000W een reflector met een hoge efficiëntie.   

Uitstekend geschikt voor buitengebruik

Deze zwarte terrasverwarmer heeft een IP waarde van IPX4. Dit getal geeft aan dat het armatuur redelijk beschermd is tegen stof. Tevens is deze infrarood warmtelamp bestand tegen  water dat van bovenaf op de kap valt, bijvoorbeeld regen. Dat maakt de Soleado Arko 2000W prima geschikt voor buitengebruik. Bijvoorbeeld op het terras van een kroeg, in de binnentuin van een restaurant of gewoon in je eigen tuin. Geniet samen met je gezelschap van extra warmte, zodat je 's avonds langer buiten kunt blijven zitten. 

 

7000 branduren

Met de Soleado Arko 2000W staande terrasverwarmer ben je verzekerd van ruim 7500 branduren. Wanneer de lamp elke dag tenminste acht uur zou branden, dan heb je er ruim 3 jaar plezier van! Verder is deze zwarte infrarood warmtelamp makkelijk schoon te maken en hoef je niet om te kijken naar onderhouds- of vervangingskosten. Ook hoor je deze staande terrasverwarmer nauwelijks wanneer hij aan staat. 

1 jaar all-in garantie

Budgetlight stelt hoge eisen aan de kwaliteit van zijn hele assortiment. Datzelfde doen we wat betreft het geven van garantie. Daarom krijg je bij de aankoop van dit product 1 jaar all-in garantie! Heb je verder nog vragen of opmerkingen over de Soleado Arko 2000W elektrische terrasverwarmer? Neem dan contact met ons op. Wij zijn je zes dagen in de week graag van dienst.

Beoordelingen

Geen recensies beschikbaar

Hulp nodig?

Neem contact op met onze lichtexperts voor vrijblijvend advies.
0543-534822