Vorige

Smart Verlichting

Op deze pagina vindt je de meest gebruikte Ontvangers en control units. Controllers zorgen ervoor dat de lamp met een veilige spanning worden opgestart, gedurende de gehele levensduur. Ontstekers worden daarbij gebruikt voor het opstarten van gasontladingslampen. Budgetlight biedt u goedkope Ontvangers en control units en een snelle levering!
Lees meer

Met de Wi-Fi lampen van Philips en Osram kunt u de sfeer in uw kamer in slechts 5 seconden aanpassen! Bekijk ons brede assortiment en profiteer vandaag nog van de snelle verzending en hoge kwaliteit!

Slimme verlichting

Slimme verlichtingwordt ook wel een WiFi lamp of connected lighting genoemd. Deze lampen zijn een ware revolutie in de verlichtingsbranche! Met de vele verschillende kleuren en het controleren van de lampen via uw smartphone of tablet is het nooit eerder zo makkelijk geweest om de sfeer in uw kamer te veranderen. U kunt het licht aanpassen aan uw stemming, het weer of de activiteiten die u aan het doen bent.

Ontdek nu alle mogelijkheden en profiteer van WiFi verlichting. De lampen verbruiken bovendien zeer weinig energie en hebben een lange levensduur waardoor de lampen lange tijd niet vervangen hoeven te worden.

Het assortiment

Ontdek nu de verschillende soorten slimme verlichting in ons brede assortiment!

Philips HUE

De Philips HUE lampen zijn zeer innovatief en maken gebruik van de LED technologie. U kunt uit maar liefst 16 miljoen kleuren kiezen! Naast de vele kleuren hebben de lampen zeer veel IFTTT mogelijkheden (IF This Than That). Zo kunt u de lampen gebruiken als wekker, een timer of geven ze notificaties weer als u bijvoorbeeld een bericht ontvangt, uw vrienden langs komen of als uw favoriete voetbalteam scoort!

Als u nog geen HUE producten heeft, dient u een starterset aan te schaffen. In deze starterset vindt u een HUE bridgde om de lampen te verbinden met WiFi, netwerk- en voedingskabels en een exemplaar van de lamp of armatuur die u besteld heeft. In de uitbreidingsset vindt u alleen een lamp of armatuur. Installatie is eenvoudig. Monteer de lampen of armaturen op de juiste plaatsen, download de gratis app en installeer de bridge. Na het plaatsen van de bridge, drukt u op de grote knop en u kunt beginnen! Er zijn verschillende soorten HUE producten:

  • : GU10 spotlampen
  • : E27 lampen
  • : HUE LUX; lampen met alleen verschillende wittinten
  • : Friends of HUE zoals de Iris en Bloom
  • : HUE Beyond zoals de hanglamp en tafellamp
  • : Accessoires zoals de HUE tap (afstandsbediening)

Osram Lightify

DeOsram Lightifyis het equivalent van de Philips HUE en biedt vergelijkbare technologieën. Met de Osram Lightify kunt u uw lampen naar verschillende duizenden kleuren aanpassen en maakt u ook gebruik van uw smartphone of tablet. De Osram Lightify werkt ook op de HUE bridge dus u kunt deze toevoegen aan uw collectie! De lampen hebben een levensduur van 20.000 uur en zijn dimbaar tot 1%.

  • : E27 lampen
  • : GU10 spotlampen

Let op: DeLightifyproducten kunnen wel aangesloten worden op de HUE bridge, maar de kleuren van deze twee merken komen niet overeen. U kunt dus verschillen opmerken.

Philips Imageo Kaarsen

DePhilips Imageokaarsen zijn ideaal in gebruik en maken geen gebruik van vuur. Het LED lampje in de kaars wordt niet heet en zijn waterdicht. De lampen zijn daarom ideaal in de badkamer of met kinderen in de buurt. U kunt de kaarsen opladen waardoor u nooit meer gebruik hoeft te maken van batterijen!

Geniet nu van de budgetlight.nl All-in Garantie voor slimme verlichting .

loading

Moment...

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen