Menu
0543-534822
  • Budgetprijzen gegarandeerd
  • Gratis verzending vanaf €100,- (excl. btw)€121,- (incl. btw)
  • Tot 5 jaar all-in garantie
  • Op rekening betalen
  • Duurzame
     
    LED oplossingen

Dimbare spaarlampen

Dimbare spaarlampen staan bekend om hun zuinigheid, omdat de spaarlamp wanneer deze wordt gedimd niet op zijn volledige sterkte hoeft te schijnen. Afhankelijk van het armatuur dat je hebt kun je kiezen uit een dimbare spaarlamp met een 2-pins en 4-pins fitting. Daarnaast biedt Budgetlight een gevarieerd aanbod aan dimbare spaarlampen met diverse kleurtemperaturen. Van extra warm wit licht (2700 Kelvin) tot daglicht (6500 Kelvin). Verder bieden wij spaarlampen aan van diverse topmerken zoals Philips, Osram en Sylvania. Zo weet je zeker dat je altijd een goede keuze maakt. Wil je extra besparen op je energiekosten en een spaarlamp met een langere levensduur? Kies dan voor een LED spaarlamp. Daarmee kun je tot wel 50% aan energie besparen, ten opzichte van conventionele verlichting. 
Filteren opCategorie
Philips PL-C
Huidige zoekresultaten
1-24 uit 501 Gevonden resultaten
Filteren op
Sorteren op

Jouw aanvraag is succesvol verzonden!

Ons verkoopteam zal binnenkort contact met je opnemen. We verzamelen gezamenlijk jouw gegevens en bespreken jouw persoonlijke voordelen. Bedankt voor je vertrouwen!

Het spijt ons

Helaas kun je alleen een offerte aanvragen als je een installateur of een bedrijf bent. Je kunt altijd gebruik maken van de speciale staffelkortingen voor onze producten.