Waarom Budgetlight.nl

Osram Dulux Intelligent

Filter op:
Wattage
10,0 W 30,0 W W t/m W
Lampvoet
  1. E14 (2)
  2. E27 (12)
Kleurcode
  1. 827 (Warm White) (11)
  2. 840 (Cool White) (3)
Kleurtemperatuur
  1. 2700 (11)
  2. 4000 (3)
Dimbaar
  1. Ja (1)
  2. Nee (13)

14 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

14 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Osram Dulux Intelligent

Binnen deze categorie vindt u verschillende Osram Dulux Intelligent lichtbronnen. Alle lichtbronnen binnen deze categorie beschikken over een lange levensduur. De gemiddelde levensduur van de lampen ligt tussen de 10.000 en de 20.000 branduren.

Osram Dulux Intelligent Facility
De Osram Dulux Intelligent Facility is een duurzame lamp. Het licht dat deze lamp geeft kan vergeleken worden met dat van een gloeilamp.
De Dulux Intelligent Facility wordt vaak toegepast in hotels en restaurants en kunnen ook dienst doen als noodverlichting. Buitenshuis kan de lamp gebruikt worden mits deze geplaatst wordt in een ventilerend en afgedekt armatuur.

Osram Dulux Intelligent Dim Stick
De Osram Dulux Intelligent Dim Stick is speciaal ontworpen om de juiste lichtsfeer te kunnen creëren. De lamp is dimbaar. Vergeleken met een gloeilamp is deze lichtbron energiezuinig en de lamp wordt vaak gebruikt in ruimtes waar men verschillende lichtsferen moet kunnen creëren. Daarnaast kan de lamp ook prima dienen ter algemene verlichting.

Osram Dulux Intelligent Sensor Stick
De Osram Dulux Intelligent Sensor is een lichtbron welke zichzelf inschakelt wanneer het donker wordt en weer uitschakelt wanneer het licht wordt. Dit werkt door middel van een sensor in de lamp. De sensor wordt niet beïnvloed door interferentielicht.
De Osram Dulux Intelligent Sensor wordt alleen buiten gebruikt op plaatsen waar het belangrijk is dat er ’s nachts licht brandt. De lamp dient geplaatst te worden in een geventileerd en afgedekt armatuur.

Osram Dulux Intelligent HE Micro Twist
De Osram Dulux Intelligent HE Micro Twist biedt een uitstekende lichtkwaliteit en wordt vaak toegepast in restaurants, hotels en cafés. Wanneer de lichtbron buiten geplaatst wordt, dient de lichtbron geplaatst te worden in een geventileerd en afgedekt armatuur.

Osram Dulux Intelligent Longlife
De Osram Dulux Intelligent is een duurzame lamp doe vaak wordt toegepast in restaurants, hotels en op andere vergelijkbare locaties en dient vaak ter algemene verlichting. Wanneer de lichtbron buiten geplaatst wordt, moet deze geplaatst worden in een geventileerd en afgedekt armatuur.

Osram Dulux Intelligent Dim Classic A
De Osram Dulux Intelligent Dim Classic A geeft comfortabel en warm licht dat van een goede kwaliteit is. De lamp is dimbaar en wordt vaak toegepast ter algemene verlichting in installaties die gedimd kunnen worden.

Osram Dulux Intelligent Sensor Mini Ball
Door de sensor in de Osram Dulux Intelligent Sensor Mini Ball weet deze lichtbron precies wanneer het donker wordt en de lamp ingeschakeld moet worden. Wanneer het licht wordt zal de lichtbron zichzelf uitschakelen. De sensor wordt niet beïnvloed door interferentielicht. De lamp heeft een goede kleurweergave-index en wordt gebruikt op plaatsen waar ’s nachts continu verlichting nodig is. De lamp wordt vooral buiten gebruikt en dient hiervoor in een afgedekt en ventilerend armatuur geplaatst te worden.