Waarom Budgetlight.nl

Osram Dulux Intelligent Dim Classic A

Filter op:
Wattage
16,0 W 17,0 W W t/m W
Lampvoet
  1. E27 (1)
Kleurcode
  1. 827 (Warm White) (1)
Kleurtemperatuur
  1. 2700 (1)
Dimbaar
  1. Ja (1)

1 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

1 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Osram Dulux Intelligent Dim Classic A

De Osram Dulux Intelligent Dim Classic A lampen geven een zeer comfortabel en warm licht dat ook nog eens energiezuinig is en vergelijkbaar met het licht van gloeilampen. De spaarlampen kunnen gedimd worden en zijn speciaal ontworpen voor het creëren van de juiste sfeer! Dit vertaalt zich in het feit dat de lichtintensiteit van de lampen naar wens kan worden aangepast en afgewisseld. De lichtkwaliteit van de lampen is zeer goed.

Verder bereiken de Osram Dulux Intelligent Dim Classic A vlug de gewenste lichtsterkte doordat er gebruik is gemaakt van Quick Light technologie. De gemiddelde levensduur van de lampen bedraagt 10.000 branduren.

Let op, de Osram Dulux Intelligent Dim Classic A lampen zijn enkel en alleen bedoeld voor gebruik binnenshuis. De spaarlampen dienen zich uitstekend ter algemene verlichting en worden vaak gebruikt in installaties die gedimd kunnen worden. Vanzelfsprekend zijn de Osram Dulux Intelligent Dim Classic A lampen geschikt voor ruimtes waar men verschillende lichtsferen wil kunnen creëren.