Waarom Budgetlight.nl

Osram Dulux Intelligent Dim Stick

Filter op:
Wattage
18,0 W 19,0 W W t/m W
Lampvoet
  1. E27 (1)
Kleurcode
  1. 827 (Warm White) (1)
Kleurtemperatuur
  1. 2700 (1)
Dimbaar
  1. Ja (1)

1 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

1 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Osram Dulux Intelligent Dim Stick

De Osram Dulux Intelligent Dim Stick lampen zijn speciaal ontworpen voor het maken van de juiste lichtsfeer, de lichtintensiteit van de lampen kan namelijk naar wens aangepast worden. De dimbare spaarlampen geven een bijzonder energiezuinig licht vergelijkbaar met het licht van gloeilampen en van een goede lichtkwaliteit. Verder wordt de gewenste lichtsterkte vlug bereikt door toepassing van Quick Light technologie.

Alle lampen uit de Osram Dulux Intelligent Dim Stick serie hebben een gemiddelde levensduur van 20.000 branduren. Doordat de spaarlampen een tamelijk hoge levensduur hebben hoeven deze minder vaak vervangen te worden en hoeven er daarmee minder vervangings- en onderhoudskosten betaald te worden. Bovendien is er sprake van minder lampafval.

Voor gebruik buitenshuis zijn de Osram Dulux Intelligent Dim Stick lampen niet geschikt. Toepassingen voor de spaarlampen zijn te vinden in dimbare installaties en in ruimtes waar men verschillende lichtsferen wil kunnen creëren. Ook doen de lampen prima dienst ter algemene verlichting.