Waarom Budgetlight.nl

Osram Dulux Intelligent Facility

Filter op:
Wattage
10,0 W 18,0 W W t/m W
Lampvoet
  1. E14 (2)
  2. E27 (4)
Kleurcode
  1. 827 (Warm White) (5)
  2. 840 (Cool White) (1)
Kleurtemperatuur
  1. 2700 (5)
  2. 4000 (1)
Dimbaar
  1. Nee (6)

6 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

6 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Osram Dulux Intelligent Facility

De Osram Dulux Intelligent Facility lampen hebben een uiterst hoge schakelweerstand en zijn hierom extreem duurzaam! Het licht van de spaarlampen kan vergelijken worden met het comfortabele licht van een gloeilamp en dankzij toepassing van speciale technologie bereiken de Osram Dulux Intelligent Facility lampen vlug de gewenste lichtsterkte.

Bovendien is de gemiddelde levensduur van de spaarlampen superieur hoog, namelijk 20.000 branduren. Deze uiterst lange levensduur is zowel gunstig voor het milieu als uw portemonnee: omdat de lampen amper vervangen hoeven te worden is er sprake van minder lampafval en hoeven er minder onderhouds- en vervangingskosten betaald te worden.

De gehele Osram Dulux Intelligent Facility serie kan zowel gebruikt worden bij wisselstroom als gelijkstroom en de spaarlampen hebben een bijzonder hoog aantal schakelcycli oplopend tot maar liefst 1 miljoen!

Toepassingen voor de Osram Dulux Intelligent Facility lampen zijn te vinden in bijvoorbeeld restaurants en hotels en de lampen dienen zich ook ter noodverlichting. Doordat de gemiddelde levensduur zo hoog is zijn de spaarlampen bijzonder geschikt voor gebruik op moeilijk bereikbare plaatsen en daar waar vervanging van de lampen voor veel oponthoud zorgt. Ook wanneer de lampen vaak in en uit worden geschakeld zijn de Osram Dulux Intelligent Facility lampen een goede keuze. De spaarlampen mogen buitenshuis enkel en alleen in geventileerde en afgedekte armaturen worden geïnstalleerd.