Waarom Budgetlight.nl

Osram Dulux Intelligent HE Micro Twist

Filter op:
Wattage
14,0 W 15,0 W W t/m W
Lampvoet
  1. E27 (1)
Kleurcode
  1. 827 (Warm White) (1)
Kleurtemperatuur
  1. 2700 (1)
Dimbaar
  1. Nee (1)

1 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

1 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Osram Dulux Intelligent HE Micro Twist

De Osram Dulux Intelligent HE Micro Twist lampen geven een warm en zeer comfortabel licht dat net zo energiezuinig is als het licht dat komt van een gloeilamp! Bovendien is de efficiëntie verbeterd; met hetzelfde vermogen als voorheen wordt meer licht gerealiseerd. Door gebruik van Quick Light technologie bereiken de spaarlampen na inschakeling de gewenste lichtsterkte al snel. De lichtkwaliteit van de spaarlampen is uitstekend.

De gemiddelde levensduur van de Osram Dulux Intelligent HE Micro Twist lampen bedraagt 15.000 branduren. Als gevolg van deze lange gemiddelde levensduur duurt het langer voordat een net geïnstalleerde Osram Dulux Intelligent HE Micro Twist lamp weer vervangen moet worden. Dit is zowel gunstig voor het milieu als de portemonnee: er is in mindere mate sprake van lampafval en bovendien hoeven er minder vaak onderhouds- en vervangingskosten betaald te worden in vergelijking bij lampen met een kortere levensduur. Samen met het feit dat de lampen ook nog eens energiezuinig zijn maakt dit de Osram Dulux Intelligent HE Micro Twist lampen tot een investering die zichzelf snel terugverdient!

Toepassingen voor de Osram Dulux Intelligent HE Micro Twist lampen zijn onder andere te vinden in restaurants, hotels of cafés. Door de lange levensduur worden de spaarlampen vaak geplaatst op moeilijk bereikbare plekken of op plaatsen waar vervanging van de lampen tot veel oponthoud leidt. Wanneer men de Osram Dulux Intelligent HE Micro Twist lampen buiten wil installeren dient dit te gebruiken in geventileerde en afgedekte armaturen.