Waarom Budgetlight.nl

Osram Dulux Intelligent Longlife

Filter op:
Wattage
11,0 W 30,0 W W t/m W
Lampvoet
  1. E27 (6)
Kleurcode
  1. 827 (Warm White) (4)
  2. 840 (Cool White) (2)
Kleurtemperatuur
  1. 2700 (4)
  2. 4000 (2)
Dimbaar
  1. Nee (6)

6 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

6 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Osram Dulux Intelligent Longlife

De Osram Dulux Intelligent Longlife lampen hebben een zeer hoge schakelweerstand en zijn hierom bijzonder duurzaam! Bovendien bereiken de spaarlampen al snel de gewenste lichtsterkte na inschakeling te danken aan de toegepaste Quick Light technologie.

Alle lampen uit de Osram Dulux Intelligent Longlife serie hebben een gemiddelde levensduur van 20.000 branduren. Als gevolg van de opmerkelijk lange levensduur hoeven lampen na installatie minder vaak vervangen te worden en dit is uiteraard niet alleen gunstig voor het milieu maar ook voor uw portemonnee. Er is namelijk niet alleen in minder mate sprake van lampafval maar ook van minder onderhouds- en vervangingskosten. Dit maakt de Osram Dulux Intelligent Longlife tot een verstandige investering!

Op plekken waar vervanging van de lampen zeer moeizaam gaat, waar vervanging voor veel oponthoud zorgt of waar spaarlampen snel moeten opstarten zijn de Osram Dulux Intelligent Longlife lampen vaak toegepast. Hierbij kan men denken aan restaurants, hotels en vergelijkbare locaties. De lampen dienen zich uitstekend ter algemene verlichting. Wanneer de Osram Dulux Intelligent Longlife buiten worden geplaatst dienen de lampen in geventileerde en afgedekte armaturen worden geïnstalleerd.