Waarom Budgetlight.nl

Osram Dulux Ledotron Stick

Filter op:
Wattage
18,0 W 19,0 W W t/m W
Lampvoet
  1. E27 (1)
Kleurcode
  1. 827 (Warm White) (1)
Kleurtemperatuur
  1. 2700 (1)
Dimbaar
  1. Nee (1)

1 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

1 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Osram Dulux Ledotron Stick

De Osram Dulux Ledotron Stick lampen maken het mogelijk om simpel en snel de juiste sfeer te creëren! De lichtsfeer kan gemakkelijk naar wens worden aangepast doordat de Osram Dulux Ledotron Stick lampen gedimd kunnen worden door gebruik van Ledotron-technologie. Het prettige licht dat geleverd wordt is vergelijkbaar met het licht van gloeilampen, maar des te belangrijker zijn de Osram Dulux Ledotron Stick lampen ten opzichte van gloeilampen energiezuiniger!

Bovendien bereiken de spaarlampen binnen 20 seconden na inschakeling al 60% van de totale lichtopbrengst! Dit komt doordat alle Osram Dulux Ledotron Stick lampen gebruikmaken van Quick Light technologie. De gemiddelde levensduur van de lampen bedraagt 20.000 branduren. Doordat de lampen een lange levensduur hebben hoeven deze minder vaak vervangen te worden en dit is zowel gunstig voor het milieu als uw portemonnee. Er is namelijk niet alleen sprake van minder lampafval maar ook van minder vervangings- en onderhoudskosten!

Door deze lange levensduur zijn de Osram Dulux Ledotron Stick lampen zeer geschikt voor gebruik op moeilijk te bereiken plekken of op plekken waar vervanging voor veel oponthoud zorgt. Ook in ruimtes waarin men verschillende sferen wil kunnen creëren zijn de Osram Dulux Ledotron Stick lampen een prima optie. Zorg er wel voor dat, wanneer men de lampen buiten wil gebruiken, dit gebeurt in geventileerde en afgedekte armaturen. De Osram Dulux Ledotron Stick lampen kunnen alleen gedimd worden in combinatie met Ledotron apparatuur.