Waarom Budgetlight.nl

Osram Dulux Pro Mini Ball

Filter op:
Wattage
11,0 W 15,0 W W t/m W
Lampvoet
  1. B22d (2)
Kleurcode
  1. 827 (Warm White) (2)
Kleurtemperatuur
  1. 2700 (2)
Dimbaar
  1. Nee (2)

2 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

2 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Osram Dulux Pro Mini Ball

De Osram Dulux Pro Mini Ball lampen hebben een goede lichtkwaliteit en leveren een comfortabel licht. Dit comfortabele licht is te vergelijken met het licht van een gloeilampen maar de Osram Dulux Pro Mini Ball lampen zijn een stuk energiezuiniger dan gloeilampen! Bovendien zijn de spaarlampen zeer gemakkelijk en snel te installeren in plaats van standaard gloeilampen.

Door het mooie aanzicht en de matte ballon van de Osram Dulux Pro Mini Ball lampen kunnen deze ook prima in open en decoratieve armaturen worden geplaatst. De gemiddelde levensduur van de spaarlampen bedraagt 10.000 branduren en de lampen kunnen helaas niet gedimd worden.

Zorg ervoor dat de lampen, wanneer buiten geplaatst, in geventileerde en afgedekte armaturen worden geïnstalleerd. De Osram Dulux Pro Mini Ball lampen zijn geschikt voor gebruik ter algemene verlichting en vanwege het mooie design van de spaarlampen kunnen deze binnenshuis uitstekend in open armaturen worden gebruikt. De lampen worden regelmatig toegepast in professionele omgevingen.