Waarom Budgetlight.nl

Osram Dulux Pro Stick

Filter op:
Wattage
8,0 W 20,0 W W t/m W
Lampvoet
  1. B22d (3)
  2. E14 (2)
  3. E27 (1)
Kleurcode
  1. 827 (Warm White) (4)
  2. 840 (Cool White) (2)
Kleurtemperatuur
  1. 2700 (4)
  2. 4000 (2)
Dimbaar
  1. Nee (6)

6 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

6 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Osram Dulux Pro Stick

De Osram Dulux Pro Stick lampen zijn verkrijgbaar in meerdere lichtkleuren en hebben een prima lichtkwaliteit. Het licht dat de lampen uitstralen heeft het zelfde comfort als dat van gloeilampen, echter zijn de Osram Dulux Pro Stick lampen een stuk energiezuiniger!

De lampen kunnen helaas niet gedimd worden maar bereiken vlug de gewenste lichtsterkte. De toegepaste Quick Light technologie zorgt er namelijk voor dat binnen de eerste 20 seconden na het inschakelen van de Osram Dulux Pro lampen 60% van het totale lichtrendement wordt bereikt. Bovendien beschikken de spaarlampen over een prima prijs-kwaliteitverhouding en bedraagt de gemiddelde levensduur 10.000 branduren.

Het is belangrijk om, wanneer de lampen buiten worden gebruikt, deze in afgedekte en geventileerde armaturen te plaatsen. Alle lampen uit de Osram Dulux Pro Stick serie zijn geschikt voor gebruik op plekken waar men snel licht wil hebben na het inschakelen van de lampen en de lampen doen uitstekend dienst ter algemene verlichting.