Waarom Budgetlight.nl

Mini-Lynx Compact reflector

Filter op:
Wattage
5,0 W 15,0 W W t/m W
Lampvoet
  1. E14 (2)
  2. E27 (2)
Kleurcode
  1. 827 (Warm White) (4)
Kleurtemperatuur
  1. 2700 (4)
Dimbaar
  1. Nee (4)

4 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

4 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Sylvania Mini-Lynx Compact Reflector

De Sylvania Mini-Lynx Compact Reflector kan tot wel 80% energie besparen in vergelijking met gloeilampen met reflector. Daarnaast heeft de lamp een lange gemiddelde levensduur van 10.000 branduren. Hierdoor hoeft de lamp niet vaak vervangen te worden en dit zal de kosten voor onderhoud en vervanging drukken.

Door de flikkervrije opstart wordt de lamp op een prettige manier ingeschakeld. Daarnaast biedt de Sylvania Mini-Lynx Compact reflector een prima kleurweergave-index van Ra=80. Helaas zijn deze lampen niet dimbaar.
De Mini-Lynx Compact reflector beschikt over een E14 of E27 lampvoet. Met deze lampvoet is de lamp gemakkelijk te installeren en later ook weer te de-installeren.

De Sylvania Mini-Lynx Compact Reflector wordt vaak gebruikt ter algemene verlichting, maar kan alleen gebruikt worden in droge toepassingen of volledig gesloten armaturen.

Twijfelt u welke versie de juiste is voor uw toepassingen? Budgetlight voorziet u graag van gratis, vrijblijvend en deskundig advies. U kunt contact met ons opnemen via telefoonnummer 0543-534822 of via mailadres info@budgetlight.nl.