Menu
Categorieën
0543-534822 Mijn account

Ben je dealer of installateur?

 • Ontvang tot wel 20% volumekorting
 • Persoonlijk verkoopcontact
 • Gemakkelijk retourneren
Ben je al klant? Inloggen
 • Budgetprijzen gegarandeerd
 • Gratis verzending vanaf €100,- (excl. btw)€121,- (incl. btw)
 • Tot 5 jaar all-in garantie
 • Op rekening betalen
 • Duurzame
   
  LED oplossingen

Jouw aanvraag is succesvol verzonden!

Ons verkoopteam zal binnenkort contact met je opnemen. We verzamelen gezamenlijk jouw gegevens en bespreken jouw persoonlijke voordelen. Bedankt voor je vertrouwen!

Het spijt ons

Helaas kun je alleen een offerte aanvragen als je een installateur of een bedrijf bent. Je kunt altijd gebruik maken van de speciale staffelkortingen voor onze producten.


Steinel sensorverlichting

Zuinig en waakzaam met Steinel sensorverlichting.

Ervaar de zuinigheid en waakzaamheid van Steinel sensorverlichting. Door het licht enkel aan te laten gaan wanneer nodig, is sensorverlichting een perfecte manier om gebouwen zuiniger en efficiënter te maken. Sensorverlichting kan dus een goede bijdrage leveren aan het besparen op je energiekosten.

Daarnaast is deze vorm van verlichting zeer geschikt voor het beveiligen van gebouwen. De sensorlamp van Steinel is een uitstekende veiligheidsfunctionaris. Op basis van de bewegingssensor springt de buitenlamp aan en kunnen ongenodigde gasten worden afgeschrikt.


 


 

Hoe werkt Steinel sensorverlichting?

Hoe werkt de bewegingssensor?
Zoals het woord al doet vermoeden, reageert een bewegingssensor op beweging. Door middel van infrarode straling registreren de sensoren de bewegingen van bijvoorbeeld een voorbijganger. Na het registreren geeft de sensor een signaal af zodat de schijnwerper wordt ingeschakeld.

Hoe werkt de schemersensor?
De schemersensor zal de verlichting inschakelen wanneer het buiten donkerder is dan de ingestelde hoeveelheid lux van de sensorlamp. De lamp zal dus automatisch aangaan wanneer het in de namiddag of avond begint te schemeren. Hierdoor hoef je de buitenlamp nooit meer handmatig in te schakelen.

De producten van Steinel zijn weersbestendig en worden het meest gebruikt als buitenverlichting. Sensorlampen zijn gemakkelijk te monteren op elke wand of muur.
Kies ook buiten voor een veilig gevoel. Geef je gebouw of oprit een professionele uitstraling en bespaar tot wel 70% op je energierekening.Steinel wandverlichting


Alles weten over sensorverlichting?

Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief.