Menu
0543-534822
  • Budgetprijzen gegarandeerd

  • Gratis verzending vanaf €123,- (excl. btw)€150,- (incl. btw)

  • Tot 5 jaar all-in garantie

  • Duurzame LED oplossingen

Sylvania Circline Plus T9 32W 865 G10Q

Hulp nodig?

Neem contact op met onze lichtexperts voor vrijblijvend advies.

Specificaties Sylvania Circline Plus T9 32W 865 G10Q

Beschrijving Sylvania Circline Plus T9 32W 865 G10Q

Op Budgetlight vind je veel verschillende soorten TL buizen, waaronder de Sylvania Circline Plus T9 32W 865 G10Q. Deze TL buis van Sylvania heeft een cirkelvormige buis. TL verlichting heeft een aantal voordelen. Zo staat TL verlichting bekend om een gemiddeld lange levensduur. De Sylvania TL buis is geen uitzondering. Met een levensduur van 12000 branduren, zal deze TL buis lang meegaan. Ook is TL verlichting verkrijgbaar in meerdere kleurtemperaturen. Deze TL buis heeft bijvoorbeeld een kleurtemperatuur van 6500K - Daglicht Wit. Ronde TL buizen hebben daarnaast specifieke voordelen. Zo kan de Sylvania TL buis vanwege het cirkelvormige design licht gelijkmatig verspreiden zonder schaduwen. Daarnaast is de Ronde TL buis perfect om te plaatsen in platte armaturen.

Deze Sylvania ronde TL buis heeft een lichtopbrengst van 2100 Lumen. Bij TL verlichting zijn de wattage en de lengte van de buis aan elkaar verbonden. Deze TL buis van Sylvania gebruikt een wattage van 32W en heeft daarbij een lengte van 300 mm. De Sylvania ronde TL buis beschikt over een G10q (4-Pins) fitting en heeft een voorschakelapparaat nodig om optimaal te werken.

Als je meerdere aantallen besteld van de ronde Sylvania TL buis, wordt het per 12 stuks verpakt in een doos. Verder biedt Budgetlight een garantie van 1 jaar. Heb je advies nodig over deze Sylvania TL buis, of ben je geïnteresseerd in een offerte voor meerdere hoeveelheden. Aarzel niet om contact met ons op te nemen!

Beoordelingen

Geen recensies beschikbaar

Hulp nodig?

Neem contact op met onze lichtexperts voor vrijblijvend advies.

Please wait, adding to cart...

Jouw aanvraag is succesvol verzonden!

Ons verkoopteam zal binnenkort contact met je opnemen. We verzamelen gezamenlijk jouw gegevens en bespreken jouw persoonlijke voordelen. Bedankt voor je vertrouwen!

Het spijt ons

Helaas kun je alleen een offerte aanvragen als je een installateur of een bedrijf bent. Je kunt altijd gebruik maken van de speciale staffelkortingen voor onze producten.