Menu
0543-534822
  • Budgetprijzen gegarandeerd
  • Gratis verzending vanaf €100,- (excl. btw)€121,- (incl. btw)
  • Tot 5 jaar all-in garantie
  • Op rekening betalen
  • Duurzame
     
    LED oplossingen

Sylvania Luxline Standard T5 6W - 765 | 21cm

Hulp nodig?

Neem contact op met onze lichtexperts voor vrijblijvend advies.

Specificaties Sylvania Luxline Standard T5 6W - 765 | 21cm

Beschrijving Sylvania Luxline Standard T5 6W - 765 | 21cm

Dimbare T5 TL buis

Deze Sylvania T5 TL buis met een G5 fitting is een dimbare TL buis van kwaliteit. Dit houdt in dat je 10.000 branduren lang de lichtintensiteit van deze TL buis kunt afstemmen op het benodigde licht in een ruimte. Handig toch? Gebruik je deze TL buis op volledige sterkte, dat heeft de T5 buis een lichtopbrengst van 240 Lumen. Dit licht wordt met een gradenbundel van 360° verspreid, waardoor er een groot oppervlak kan worden verlicht.

Verlichting met 70-79Ra

De 6500K kleurtemperatuur (daglicht wit) maakt deze T5 TL buis van Sylvania zeer geschikt voor gedetailleerde werkruimtes, zoals operatiekamers en tekenkamers. Deze lichtkleur zorgt immers voor een frisse sfeer waarin geconcentreerd gewerkt kan worden. Houdt er wel rekening mee dat deze TL buis een kleurweergave heeft van 70-79Ra. Dit betekent dat er een kleurverschil zit tussen de kleuren onder lamplicht en dezelfde kleuren in natuurlijk daglicht. Ben je op zoek naar verlichting voor kleurrijke ruimtes, dan zijn T5 LED TL buizen met 80-89Ra de oplossing.

Goed om te weten!

T5 TL buizen worden net als alle andere TL buizen vanaf september 2021 uitgefaseerd, wat betekent dat er vanaf dat moment geen TL buizen meer worden geproduceerd. Waarom? TL buizen bevatten kwik, een stofje dat bij het weggooien van een TL buis in ons milieu terecht komt. Daarbij gaan TL buizen minder efficiënt om met energie dan andere lichtbronnen. Het is dus mogelijk dat jouw TL buis bij een volgende aankoop niet meer op voorraad is. Oriënteer je daarom nu al op de vele LED alternatieven, die gemiddeld ook nog een zorgen voor een besparing van 70% op jouw energieverbruik. Zo zijn er diverse 6500K armaturen, zoals LED panelen en LED montagebalken (TL armaturen).

beoordelingen

Geen recensies beschikbaar

Hulp nodig?

Neem contact op met onze lichtexperts voor vrijblijvend advies.

Please wait, adding to cart...

Jouw aanvraag is succesvol verzonden!

Ons verkoopteam zal binnenkort contact met je opnemen. We verzamelen gezamenlijk jouw gegevens en bespreken jouw persoonlijke voordelen. Bedankt voor je vertrouwen!

Het spijt ons

Helaas kun je alleen een offerte aanvragen als je een installateur of een bedrijf bent. Je kunt altijd gebruik maken van de speciale staffelkortingen voor onze producten.