Vorige

Sylvania ToLEDo Candle E27

Vind de juiste producten met de volgende filters:

Kleurcode

Wattage

Beschrijving Sylvania ToLEDo Candle E27

De Sylvania LED lamp met E27 fitting is de perfecte vervanger voor conventionele gloeilampen en halogeenlampen. Door het lage energieverbruik bespaar je flink op je energiekosten! Deze E27 LED lampen van Sylvania verbruiken namelijk maar een klein deel van het wattage (W) dat de conventionele gloeilampen en halogeenlampen gebruiken (W). De LED lampen hebben een uitstekend energielabel (), wat betekent dat ze zeer milieuvriendelijk zijn en gerecycled kunnen worden na gebruik. Hier hoef je echter door hun aanzienlijke levensduur van branduren voor een lange tijd niet aan te denken!

De Sylvania LED lamp heeft de veelgebruikte E27 schroef fitting. Dit maakt de installatie van de LED lampen zeer eenvoudig. Bij bestelling van meerdere hoeveelheden van deze Sylvania LED lamp, passen er stuks in een doos. Budgetlight biedt voor deze LED lamp van Sylvania een garantie van .

Wat krijg je met deze Sylvania LED lamp?

  • Een lichtkleur van
  • Kaars vorm
  • Lumen:
  • Wattage: W
  • Alle voordelen van LED verlichting!

Wil je een offerte aanvragen voor grote hoeveelheden of heb je advies nodig over deze Sylvania LED lamp? Neem contact op met Budgetlight; wij beantwoorden graag al je vragen!

Lees meerSwipe Up
loading

Moment...

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen