Vorige

Sylvania ToLEDo Retro B22

Vind de juiste producten met de volgende filters:

Kleurcode

Wattage

Beschrijving Sylvania ToLEDo Retro B22

Sylvania verlichting brengt al jarenlang kwaliteit naar een variatie van verschillende plekken; van industriële, kantoor en retail omgevingen tot in je eigen huiskamer. De Sylvania ToLEDo Retro lampen zijn de perfecte lichtoplossing waarbij stijl en efficiëntie gecombineerd worden. Deze LED gloeilampen met B22 fitting hebben een klassieke uitstraling die doet denken aan het ontwerp van traditionele gloeilampen maar zijn van binnen compleet gemoderniseerd om te voldoen aan de hoogste hedendaagse standaarden van LED technologie.

Hoe verrijkt LED technologie de ToLEDo Retro lamp?
De Sylvania ToLEDo LED gloeilampen zijn berust met LED technologie. Dit komt met meerdere voordelen. Zo kun je tot wel 90% aan energie besparen door de Sylvania ToLEDo lamp te gebruiken vergeleken met conventionele verlichting. Daarnaast hebben de LED gloeilampen een lange levensduur van 15.000 uur. Voor een zeer lange tijd kun je dus genieten van efficiënte LED verlichting!

Design: sfeermakers van binnen en buiten
De Sylvania LED gloeilampen in deze groep zijn verkrijgbaar in meerdere vormen. Zo kun je kaarsvormige, globe vormige, kogelvormige en de standaard peervorm verkrijgen. Daarnaast hebben alle lampen een heldere glazen afwerking. De LED gloeilampen stralen een warm witte lichtkleur uit. Heb je behoefte aan een nóg warmere lichtkleur? Een van de Sylvania LED gloeilampen is de speciale Magmaglow, die met een kleurtemperatuur van 1700K een zeer warm licht uitstraalt die gezelligheid naar een nieuw niveau brengt!

B22 fitting en service
De Sylvania ToLEDo Retro LED gloeilampen zijn berust met een B22 bi-pin fitting. Ben je geïnteresseerd in meerdere hoeveelheden van de Sylvania LED gloeilamp? Neem contact op met onze klantenservice voor een offerte!

Lees meerSwipe Up
loading

Moment...

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen