Menu
0543-534822
  • Budgetprijzen gegarandeerd

  • Gratis verzending vanaf €123,- (excl. btw)€150,- (incl. btw)

  • Tot 5 jaar all-in garantie

  • Duurzame LED oplossingen

Please wait, adding to cart...

Sylvania ToLEDo Retro Candle E14

1 results

Beschrijving Sylvania ToLEDo Retro Candle E14

Sylvania verlichting brengt al jarenlang kwaliteit naar een variatie van verschillende plekken; van industriële, kantoor en retail omgevingen tot in je eigen huiskamer. De Sylvania ToLEDo Retro Candle lampen zijn de perfecte lichtoplossing waarbij stijl en efficiëntie gecombineerd worden. Deze LED gloeilampen met de veelgebruikte E14 schroeffitting hebben een klassieke uitstraling die doet denken aan het ontwerp van traditionele gloeilampen maar zijn van binnen compleet gemoderniseerd om te voldoen aan de hoogste hedendaagse standaarden van LED technologie.

Hoe verrijkt LED technologie de ToLEDo Retro lamp?
De Sylvania ToLEDo LED gloeilampen zijn berust met LED technologie. Dit komt met meerdere voordelen. Zo kun je tot wel 90% aan energie besparen door de Sylvania ToLEDo lamp te gebruiken vergeleken met conventionele verlichting. Daarnaast hebben de LED gloeilampen een lange levensduur die kan oplopen tot wel 15.000 uur. Voor een zeer lange tijd kun je dus genieten van efficiënte LED verlichting!

Design: sfeermakers van binnen en buiten
De Sylvania LED gloeilampen in deze groep zijn kaarsvormig en kunnen verkregen worden met een heldere of matte glazen afwerking. Daarnaast stralen de LED gloeilampen een warm witte lichtkleur uit. Een van de Sylvania LED gloeilampen is verder dimbaar, wat je grotere vrijheid geeft in het bepalen van de sfeer in je ruimte.

E14 fitting en service
De Sylvania ToLEDo Retro LED gloeilampen zijn berust met de veelgebruikte E14 fitting, ook wel kleine fitting genoemd. Je kunt daardoor deze LED gloeilampen makkelijk schroeven in de meeste bestaande E14 armaturen. Ben je geïnteresseerd in meerdere hoeveelheden van de Sylvania E14 LED gloeilamp? Neem contact op met onze klantenservice voor een offerte!

Hulp nodig?

Neem contact op met onze lichtexperts voor vrijblijvend advies.

Beoordelingen

Dit product heeft een score van uitstekend op basis van 1 beoordelingen van mensen die dit product hebben gekocht.