Vorige

Sylvania Lynx-S

De Sylvania Lynx-S spaar lampen zijn compacte TL lampen met een hoge lichtopbrengst. Deze spaar lampen zijn zeer zuinig en kunnen tot maar liefst 80% energie besparen vergeleken met de conventionele gloeilamp. Daarnaast kan de Sylvania Lynx-S spaar lamp gemiddeld 10.000 uur branden. De Sylvania Lynx-S werkt met een conventioneel (elektromagnetisch) voorschakelapparaat en heeft een G23 fitting met een 2-pin plug in systeem. Dit maakt de installatie van de spaar lamp zeer eenvoudig. Let bij vervanging erop dat je een lamp kiest met dezelfde fitting als je huidige lamp, zodat je zeker weet dat de lamp past.

Lees meer

10 artikel(en)

10 Producten

10 artikel(en)

10 Producten

Verschillende spaarlampen van Sylvania nu te koop bij Budgetlight! Lage prijzen en de producten worden snel verzonden!
 

Sylvania Lynx S

De Sylvania Lynx S is een compacte fluorescerende lamp met één buis. De lamp heeft een G23 lampvoet. Dit is een steekfitting met 2 pinnen die 23mm uit elkaar staan. Andere eigenschappen zijn:

  • Wordt gebruikt met een conventioneel voorschakelapparaat. 
  • Zeer goede kleurweergave van 80-89Ra.
  • Lange levensduur van 10.000 uur.
  • Energie-efficiënte lamp met energieklasse A.

Deze lamp wordt als algemene verlichting in winkels, hotels, restaurants en kantoren.
 

Kies de juiste Lynx S

Het is belangrijk dat u een Sylvania Lynx S kiest met hetzelfde vermogen als uw oude lamp. De lamp wordt namelijk langer als het vermogen hoger wordt. Bovendien is uw voorschakelapparaat afgestemd op het huidige vermogen. Kies het juiste vermogen: 7W = 134mm, 9W = 165mm of 11W = 233mm.

Tevens zijn er verschillende kleurtemperaturen beschikbaar: zeer warm wit (2700K), warm wit (3000K) of koel wit (4000K).

 

 

Profiteer nu van de Budgetlight All-in Garantie van 1 jaar op de Sylvania Lynx S !

loading

Moment...

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen