Vorige

Sylvania Lynx-TE

De Sylvania Lynx-TE Amalgam lampen zijn met name geschikt voor gebruik in de nieuwe en zeer compacte armaturen en downlighters voor compacte fluorescentielampen. Het is mogelijk de Sylvania Lynx-TE Amalgam te dimmen wanneer de juiste dimmer wordt gebruikt. De kleurweergave van de compacte fluorescentielampen is uitstekend en de lampen zijn verkrijgbaar in meerdere lichtkleuren.
Lees meer

12 artikel(en)

12 Producten

12 artikel(en)

12 Producten

Bij zowel hoge als lage temperaturen werken de Sylvania Lynx-TE Amalgam uitstekend, dit komt door de toegepaste amalgaam technologie. De gemiddelde levensduur van de lampen bedraagt 12.000 branduren. Doordat de lampen lang meegaan hoeven deze vanzelfsprekend minder vaak vervangen te worden. Dit scheelt in lampafval, bovendien hoeven er minder vaak onderhouds- en vervangingskosten te worden betaald. .

Let op: wanneer u wisselt van wattage verandert de lamplengte en andersom! Zorg ervoor dat u voor een geschikt wattage en de juiste lamplengte kiest om te voorkomen dat de lamp niet in het armatuur past. De Sylvania Lynx-TE Amalgam lampen mogen alleen in combinatie met een elektronisch voorschakelapparaat worden gebruikt.

loading

Moment...

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen