Waarom Budgetlight.nl

Osram Lumilux T8 speciale uitvoeringen

Filter op:
Wattage
15,0 W 58,0 W W t/m W
Lampvoet
 1. G13 (37)
Kleurcode
 1. 827 (Warm White) (1)
 2. 830 (White) (1)
 3. 840 (Cool White) (3)
 4. 965 (Daylight) (7)
Kleurtemperatuur
 1. 2700 (1)
 2. 3000 (1)
 3. 4000 (3)
 4. 6500 (7)
Dimbaar
 1. Ja (28)
 2. Nee (8)
Lengte (mm)
 1. 440 (2)
 2. 590 (9)
 3. 900 (5)
 4. 970 (4)
 5. 1200 (8)
 6. 1500 (9)

Artikelen 1 tot 15 van 37 in totaal

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3

Artikelen 1 tot 15 van 37 in totaal

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3

Osram Lumilux Speciale Uitvoeringen T8

Heeft u vragen of opmerkingen over uw lampkeuze en/of uw bestelling? Wij van Budgetlight zijn zeer gericht op service en staan u graag te woord! U kunt ons bereiken via info@budgetlight.nl of via 0543-538882 op werkdagen tussen 08:30 en 17:30.

Let op: buizen met verschillende wattages hebben verschillende lengtes en zijn daarom niet onderling uitwisselbaar. Houd hiermee rekening bij het maken van uw keuze.

Osram Lumilux T8 1 Meter

De Osram Lumilux T8 1 Meter lampen hebben een goede kleurweergave en kunnen gedimd worden! Bovendien behouden de energiezuinige lampen 90% van de lumen gedurende de gehele lamplevensduur en het lumenbehoud is daarmee hoog.

Alle lampen zijn uitgerust met een G13-lampvoet en hebben een gemiddelde levensduur van 20.000 branduren. Verder bedraagt het verbruik van alle lampen binnen de serie 36 watt. De Osram Lumilux T8 1 Meter lampen zijn speciaal ontworpen voor toepassingen in het openbaar vervoer.

Osram Lumilux Biolux

De Osram Lumilux Biolux lampen zijn speciaal ontworpen voor dierenfokkerijen met kleine dieren! Door de kleur van alle lampen binnen de serie, 965 Daylight, komt het licht zeer dicht in de buurt bij natuurlijk daglicht voor uw dieren. De kleurweergave van de Osram Lumilux Biolux lampen is dan ook zeer goed. De toegepaste lampvoet is G13 en de buisdiameter bedraagt 26 millimeter. Ook hier bedraagt de gemiddelde lamplevensduur 20.000 branduren.

Osram Lumilux Colored T8

De Osram Lumilux Colored T8 lampen zijn ontworpen voor decoratieve doeleindes en beschikbaar in verschillende kleuren. Het licht wordt mooi gelijkmatig verspreid over de buis en bovendien is er een optie het licht te dimmen!

De Osram Lumilux Colored T8 lampen worden veel toegepast in hotels, restaurants en winkelcentra waar de lampen dienst doen ter algemene en creatieve verlichting.

Osram Lumilux Natura

De Osram Lumilux Natura lampen doen uitstekend dienst ter verlichting van etenswaren. Bovendien heeft u de mogelijkheid te kiezen voor de Osram Lumilux Natura Split Control versie waarbij u gegarandeerd geen scherven zult aantreffen door de speciale hoezen om de buizen.

Omdat de lampen speciaal zijn ontworpen voor de voedingssector worden de lampen vaak toegepast in slagerijen, (banket)bakkerijen en bij vleesbewerkingsinstallaties. Daarnaast worden de Osram Lumilux Natura (Split Control) lampen ook gebruikt in winkelcentra en supermarkten.

Osram Color Proof

De Osram Color Proof lampen beschikken over een gelijkmatig verdeelde coating en worden vaak toegepast in de printnijverheid of fotografiesector. De lampen zijn van hoge kwaliteit en het is helaas niet mogelijk het licht van de buizen te dimmen.

Osram Fluora

De Osram Fluora lampen zijn speciaal ontwikkeld zodat ze de groei van planten en fotobiologische processen kunnen bevorderen. Toepassingen voor de lampen zijn dan ook te vinden op plekken waar het natuurlijke daglicht niet of te weinig de planten bereikt. Hierbij kan men denken aan winkels, supermarkten, kantoren, scholen, winkelcentra en andere openbare panden. Ook hier zijn alle lampen uitgerust met een G13 lampvoet en bedraagt de geschatte levensduur 20.000 branduren.

Osram Lumiliux Split Control

De Osram Lumiliux Split Control lampen zullen geen scherven veroorzaken! De speciale hoes om de LED buizen voorkomt dit namelijk, deze gaan net zolang mee als de lampen zelf. In zowel armaturen binnen als armaturen buitenshuis doen de Osram Lumilux Split Control lampen uitstekend dienst.

De kleurweergave van de lampen is prima en de buizen zijn uitgerust met een G13 lampvoet. Bovendien is het lumenbehoud uitstekend, namelijk 90% gedurende de gehele lamplevensduur. Deze bedraagt overigens maximaal 42.000 branduren in combinatie met een elektronische VSA en 35.000 branduren op een conventionele VSA. Uiteraard zijn de Osram Lumilux Split Control lampen energiezuinig.

Toepassingen voor de Osram Lumilux Split Control lampen zijn te vinden in winkelcentra, supermarkten en de industrie. Verder zijn de lampen geschikt voor gebruik ter straatverlichting.

Let op: na het verstrijken van de gemiddelde levensduur (20.000 branduren) dienen de lampen met hoezen van kunststof vervangen te worden. Deze lampen functioneren enkel bij temperaturen tussen de -10°C en +80°C.