Waarom Budgetlight.nl

Philips TL5 EcoPlus HO (High Output)

Filter op:
Wattage
41,0 W 66,0 W W t/m W
Lampvoet
  1. G5 (2)
Kleurcode
  1. 830 (White) (1)
  2. 840 (Cool White) (1)
Kleurtemperatuur
  1. 3000 (1)
  2. 4000 (1)
Dimbaar
  1. Ja (2)
Lengte (mm)
  1. 1450 (2)

2 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

2 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Wanneer u als bedrijf bij ons besteld, heeft u de mogelijkheid te betalen op rekening. Budgetlight voert hier voorafgaand altijd een kredietcheck uit. Voor vragen omtrent betalen op rekening of de meest geschikte lampkeuze kunt u vanzelfsprekend bij team Budgetlight terecht. Budgetlight is bereikbaar via 0543-53482 of info@budgetlight.nl

Philips MASTER TL5 High Output EcoPlus

De Philips TL5 High Output EcoPlus-lamp realiseert tot 20% extra energiebesparing ten opzichte van conventionele TL5 High Output verlichting! Het vermogen ligt tot 10% lager vergeleken met TL5 HO Eco lampen, de EcoPlus verlichting is dus echt bijzonder energiezuinig.

Naast energiebesparing zorgt de verlichting ook voor een zeer hoge lichtopbrengst. Het lamplicht is van uitstekende kwaliteit en kan niet gedimd worden. De verlichting gaat gemiddeld 24.000 branduren mee en is voorzien van een G5 lampvoet. De buisdiameter bedraagt 16 mm.

Waar een sterke luchtstroming bestaat rondom de lampen is gebruik niet aanbevolen. De lamp is geschikt voor toepassingen van alle huidige niet-dimbare TL5 HO-binnentoepassingen waar de ruimtetemperatuur boven de 20 °C ligt.

Let op: Het wattage en de lamplengte zijn afhankelijk van elkaar. Wanneer u bij lampvervanging van wattage wisselt, verandert ook de lamplengte en past de nieuw bestelde lamp hoogstwaarschijnlijk niet in het oude armatuur.