Waarom Budgetlight.nl

Philips TL5 Xtra Eco HE (High Efficiency)

Filter op:
Wattage
25,0 W 26,0 W W t/m W
Lampvoet
  1. G5 (1)
Kleurcode
  1. 830 (White) (1)
Kleurtemperatuur
  1. 3000 (1)
Dimbaar
  1. Ja (1)
Lengte (mm)
  1. 1150 (1)

1 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

1 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Niet elke lamp is geschikt voor elke ruimte. Wanneer u vragen heeft over uw lampkeuze kunt u deze geheel vrijblijvend stellen aan team Budgetlight. Budgetlight is bereikbaar via 0543-534822 of info@budgetlight.nl en staat u graag te woord!

Philips MASTER TL5 High Efficiency Xtra Eco

De Philips MASTER TL5 High Efficiency Xtra Eco verlichting biedt de beste combinatie van extra energiebesparingen en extra lange levensduur na vervanging van TL5 HE-lampen en doet hierbij geen afbreuk aan de uitstekende verlichtingskwaliteit. De lampen kunnen tot wel 10% energie besparen en gaan gemiddeld 45.000 branduren mee! De levensduur is hiermee twee keer langer dan die van conventionele Philips TL5 lampen.

Het lamplicht is van zeer goede kwaliteit en heeft een uitstekende kleurweergave. Door deze kleurweergave zien kleuren van de verlichte objecten er natuurlijk uit! Het lamplicht kan geheel naar wens gedimd worden zodat er zeer gemakkelijk de juiste sfeer kan worden gecreëerd.

Opgelet: De lamplengte en het wattage zijn van elkaar afhankelijk. Het is daarom belangrijk er op te letten de goede lamplengte met het bijbehorende wattage te kiezen, om zo te voorkomen dat de nieuw bestelde lamp uiteindelijk niet in het gewenste armatuur past.