Waarom Budgetlight.nl

Philips TL5 Secura HE (High Efficiency)

Filter op:
Wattage
14,0 W 35,0 W W t/m W
Lampvoet
  1. G5 (4)
Kleurcode
  1. 830 (White) (1)
  2. 840 (Cool White) (3)
Kleurtemperatuur
  1. 3000 (1)
  2. 4000 (3)
Dimbaar
  1. Ja (4)
Lengte (mm)
  1. 550 (2)
  2. 1150 (1)
  3. 1450 (1)

4 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

4 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Heeft u vragen over dit product? Aarzel dan niet en neem contact op met Budgetlight voor vrijblijvend advies! Team Budgetlight is bereikbaar via 0543-534822 of info@budgetlight.nl.

Philips MASTER TL5 High Efficiency Secura

Secura

De Philips TL5 High Efficiency Secura-lamp is speciaal ontworpen voor plaatsen waar verontreiniging als gevolg van een lampbreuk voorkomen moet worden, bijvoorbeeld de gezondheidszorg en voedingsmiddelenindustrie. Daarnaast is de lamp ook een goede keuze voor toepassingen waar kans op een breuk groter is, zoals in bijvoorbeeld sportzalen. Doormiddel van een beschermende coating (Teflon) worden glasscherven en lamponderdelen bij elkaar gehouden in het geval van onvoorziene breuk.

Gemiddeld gaan de Philips TL5 High Efficiency Secura lampen 24.000 branduren mee. Het licht is van goede kwaliteit en heeft een prima kleurweergave. Het licht kan bovendien volledig naar wens gedimd worden waardoor er altijd gemakkelijk de juiste lichtsfeer gecreëerd kan worden. Alle lampen binnen de serie zijn uitgerust met een G5 fitting waardoor de lampen onderling uitwisselbaar zijn.

De lamp is te herkennen aan een enkele blauwe ring aan het uiteinde en is temperatuurbestendig tot wel 200°C. Bovendien is er geen sprake van degeneratie onder invloed van UV of temperatuur. De Philips TL5 High Efficiency Secura lampen voldoen aan de HACCP-voorschriften en ondersteunen de HACCP-certificering. De TL5 High Efficiency Secura lampen dienen als directe vervanging voor alle TL5 HE-lampen.

Let op: Het is niet mogelijk om een lampen met verschillende wattages in hetzelfde armatuur te plaatsen. Lamplengte en wattage zijn namelijk afhankelijk van elkaar. Zorg er daarom voor dat u bij lampvervanging een lamp besteld met de juiste lamplengte en het bijbehorende wattage om te voorkomen dat de lamp uiteindelijk niet in het gewenste armatuur past.