Waarom Budgetlight.nl

Philips TL5 Secura HO (High Output)

Filter op:
Wattage
49,0 W 80,0 W W t/m W
Lampvoet
  1. G5 (6)
Kleurcode
  1. 830 (White) (3)
  2. 840 (Cool White) (3)
Kleurtemperatuur
  1. 3000 (3)
  2. 4000 (3)
Dimbaar
  1. Ja (6)
Lengte (mm)
  1. 1150 (2)
  2. 1450 (4)

6 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

6 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Heeft u vragen over uw lampkeuze of bestelling? Budgetlight staat voor u klaar! Wij zijn bereikbaar via 0543-534822 of info@budgetlight.nl

Philips MASTER TL5 High Output Secura

De Philips TL5 High Output Secura-lamp is speciaal ontworpen voor plaatsen waar verontreiniging als gevolg van een lampbreuk voorkomen moet worden, bijvoorbeeld de gezondheidszorg en voedingsmiddelenindustrie. In ruimtes waar de kans op breuk groter is, zoals sportzalen, is de lamp ook zeer geschikt ter gebruik. Doormiddel van een beschermende coating (Teflon) worden glasscherven en lamponderdelen bij elkaar gehouden in het geval van onvoorziene breuk.

De lamp is te herkennen aan een enkele blauwe ring aan het uiteinde en is temperatuurbestendig tot wel 200°C. Bovendien is er geen sprake van degeneratie onder invloed van UV of temperatuur. De TL5 High Output Secura lampen voldoen aan de HACCP-voorschriften en ondersteunen de HACCP-certificering. De TL5 High Output Secura lampen dienen als directe vervanging voor alle TL5 HO-lampen.

Opgelet: De lamplengte en het wattage zijn van elkaar afhankelijk. Het is daarom belangrijk er op te letten de goede lamplengte met het bijbehorende wattage te kiezen, om zo te voorkomen dat de nieuw bestelde lamp uiteindelijk niet in het gewenste armatuur past.