Waarom Budgetlight.nl

Philips TL5 Xtra HO (High Output)

Filter op:
Wattage
49,0 W 80,0 W W t/m W
Lampvoet
  1. G5 (5)
Kleurcode
  1. 830 (White) (2)
  2. 840 (Cool White) (3)
Kleurtemperatuur
  1. 3000 (2)
  2. 4000 (3)
Dimbaar
  1. Ja (5)
Lengte (mm)
  1. 1150 (2)
  2. 1450 (3)

5 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

5 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Wanneer u als bedrijf bij Budgetlight bestelt, heeft u de mogelijkheid om te betalen op rekening. Voor meer informatie over bestellen op rekening kunt u contact opnemen met Budgetlight via 0543-534822 of info@budgetlight.nl.

Philips MASTER TL5 High Output Xtra

De Philips MASTER TL5 High Output Xtra lichtbron heeft net als de conventionele MASTER TL5 High Output verlichting een uitstekend lumenbehoud en kleurweergave, maar een langere levensduur van gemiddeld 45.000 branduren. Dit maakt de lamp bijzonder geschikt voor moeilijk bereikbare plaatsen waar de vervangingskosten erg duur zijn. De langste levensduur wordt verkregen met Philips HF Xtreme-VSA’s. Door middel van de langelevensduurtechnologie is het percentage van vroegtijdig uitval zeer klein, dit verlaagt de onderhoudskosten.

De Philips MASTER TL5 High Output lichtbron maakt systeemminiaturisatie mogelijk met maximale vrijheid in het armatuurontwerp. De lichtopbrengst is maximaal bij een omgevingstemperatuur van 35°C (in vrije brandstand) wanneer er gebruik wordt gemaakt van een elektronische VSA-unit met uitschakelfunctie. In vergelijking met de TL-D-lampen is de MASTER TL5 High Output 40% dunner. De lamp kan niet lager dan 30% gedimd worden vanwege het behoud van de levensduur zoals deze bij 100% is. De kwikinhoud is zeer laag.

Waarschuwing: Het is niet mogelijk een ander wattage te kiezen zonder dat de lamplengte verandert. Houdt hier rekening mee bij lampvervanging, het is belangrijk om een lamp met dezelfde lengte te kiezen als die van de lamp die u voorheen gebruikte. Zo weet u zeker dat de nieuw bestelde lamp in het armatuur past.