Waarom Budgetlight.nl

Philips TL5 ActiViva

Filter op:
Wattage
49,0 W 50,0 W W t/m W
Lampvoet
  1. G5 (1)
Dimbaar
  1. Ja (1)
Lengte (mm)
  1. 1450 (1)

1 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

1 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Heeft u vragen over uw lampkeuze of bestelling? Budgetlight helpt u graag en voorziet u vrijblijvend van professioneel lichtadvies. Budgetlight is bereikbaar via 0543-534822 of info@budgetlight.nl

Philips MASTER TL5 ActiViva

De Philips MASTER TL5 ActiViva lichtbronnen zorgen voor een met blauw verrijkt wit licht. Het is wetenschappelijk bewezen dat door dit speciale licht mensen zich alerter, energieker en vitaler gaan voelen. Hierom worden de lampen veelvuldig ingezet voor mensen die werken in nachtploegen. Daarnaast zet Philips de verlichting in om schoolprestaties van kinderen te verbeteren, de zogeheten SchoolVision-oplossing. De verlichting is ook bijzonder geschikt voor ruimtes met weinig invallend, natuurlijk daglicht.

De Phillips ActiViva Active verlichting bevat 85% en de Activiva Natural 25% meer blauw licht dan daglicht. Voor de Active lichtbronnen is het aanbevolen de lichtbronnen als indirecte verlichting te gebruiken, wanneer hele ruimtes met deze lichtbronnen zijn uitgerust. De Natural lichtbronnen zijn geschikt ter gebruik in combinatie met andere lichtbronnen in bestaande installaties.

De lampen kunnen gebruikt worden ter uitbreiding van het kleurenbereik van armaturen met dynamische verlichting. De buisdiameter bedraagt 16 mm.