Waarom Budgetlight.nl

Philips TL-D Eco (MASTER)

Filter op:
Wattage
16,0 W 51,0 W W t/m W
Lampvoet
 1. G13 (9)
Kleurcode
 1. 830 (White) (3)
 2. 840 (Cool White) (3)
 3. 865 (Daylight) (3)
Kleurtemperatuur
 1. 3000 (3)
 2. 4000 (3)
 3. 6500 (3)
Dimbaar
 1. Ja (9)
Lengte (mm)
 1. 590 (3)
 2. 1200 (3)
 3. 1500 (3)

9 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

9 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Heeft u vragen over dit product? Stel deze dan gerust aan het team van Budgetlight. Wij zijn bereikbaar via 0543-534822 en info@budgetlight.nl

Philips MASTER TL-D Eco

De Philips MASTER TL-D Eco lamp is de enige T8-flourescentielamp die meer dan 10% energie bespaart geplaatst in bestaande armaturen met elektromagnetische VSA’s. Doormiddel van gebruik van deze lamp voldoen verlichtingsinstallaties aan de nieuwste standaarden voor binnenverlichting.

Dankzij het gebruik van een speciale gasvulling en fosforen leveren de Philips MASTER TL-D Eco-lampen dezelfde lichtopbrengst maar verbruiken hierbij minder energie dan Philips MASTER TL-D Super 80-lampen! Om deze reden zijn de Philips TL-D Eco lampen een ideale keuze bij lampvervanging.

De lamp beschikt over een lange gemiddelde levensduur, een hoog rendement met een goed lumenbehoud en kan gedimd worden. De kleurweergave is uitstekend en de verlichting van hoge kwaliteit. Elke lamp binnen de Philips MASTER TL-D Eco serie is uitgerust met een G13 lampvoet.

De lamp kan in combinatie met zowel elektromagnetische als elektronische VSA’s worden gebruikt, bij gebruik van een elektromagnetische VSA zal de energiebesparing groter zijn.

Opgelet: Wanneer er een luchtstroom rondom de lamp is, de temperatuur rondom de lamp niet tussen de 25°C en 35°C ligt, de temperatuur van de ruimte waarin de lamp zich bevindt gemakkelijk onder de 20°C kan komen te liggen of wanneer de lamp wordt gebruikt in combinatie met VRU’s, is gebruik van de Philips MASTER TL-D Eco niet aan te raden.

De lengte van een tl-buis is vaak afhankelijk van het wattage. Bij lampvervanging is het dus belangrijk dat u lampen met hetzelfde wattage kiest als dat wat u voorheen gebruikte als u dezelfde armaturen wilt blijven gebruiken. Wanneer u wisselt van wattage zal de nieuw bestelde lamp niet in het armatuur passen.