Waarom Budgetlight.nl

Philips TL-D Secura (MASTER)

Filter op:
Wattage
18,0 W 58,0 W W t/m W
Lampvoet
  1. G13 (5)
Kleurcode
  1. 830 (White) (2)
  2. 840 (Cool White) (3)
Kleurtemperatuur
  1. 3000 (2)
  2. 4000 (3)
Dimbaar
  1. Ja (5)
Lengte (mm)
  1. 590 (2)
  2. 1200 (1)
  3. 1500 (2)

5 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

5 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Verlichting met een lange gemiddelde levensduur is uitermate geschikt voor moeilijk bereikbare plekken of daar waar lampvervanging tot veel vervelend oponthoud zorgt. Is de gemiddelde levensduur van de Philips MASTER TL-D Secura niet voldoende? De Philips TL-D Xtra Secura verlichting gaat gemiddeld 36.000 branduren mee en de Philips TL-D Xtreme Secura verlichting brandt voor gemiddeld 47.000 uur!

Philips MASTER TL-D Secura

De MASTER TL-D Secura is speciaal ontworpen voor toepassingen waarbij verontreiniging als gevolg van lampbreuk voorkomen moet worden, bijvoorbeeld de gezondheidszorg en voedingsmiddelenindustrie. De lamp beschikt over een beschermende coating (Surlyn), deze zorgt ervoor dat glasscherven en lamponderdelen bij elkaar worden gehouden wanneer er sprake is van een onvoorziene lampbreuk. De Surlyn-coating blokkeert UV-licht, met als resultaat minder verkleuring en smaakverlies van de producten. Er is geen sprake van degeneratie als gevolg van temperatuur of UV.

Door middel van twee blauwe ringen aan het uiteinde van een lampuiteinde is de lamp te herkennen en de lamp voldoet aan de HACCP-richtlijnen en IEC61549 (norm voor het bijeenhouden van lampfragmenten). Het rendement is betrekkelijk hoog en het lumenbehoud uitstekend. De MASTER TL-D –lampen zijn, inclusief de coating, volledig recyclebaar. De lamp is niet geschikt voor toepassingen in gesloten armaturen.

Let op: Wanneer u wisselt van wattage wisselt u automatisch van lamplengte! Houd hier rekening mee bij het maken van uw lampkeuze. Zo voorkomt u dat de door u bestelde lamp uiteindelijk niet in het gewenste armatuur past.