Waarom Budgetlight.nl

Philips TL-D Xtra Polar (MASTER)

Filter op:
Wattage
18,0 W 58,0 W W t/m W
Lampvoet
  1. G13 (4)
Kleurcode
  1. 830 (White) (1)
  2. 840 (Cool White) (3)
Kleurtemperatuur
  1. 3000 (1)
  2. 4000 (3)
Dimbaar
  1. Ja (4)
Lengte (mm)
  1. 590 (1)
  2. 1200 (2)
  3. 1500 (1)

4 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

4 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Tip! De Philips TL-D Xtreme Polar lichtbronnen kennen dezelfde voordelen als de Philips MASTER TL-D Xtra Polar verlichting maar gaan maar liefst 47.000 branduren mee. Beide verlichtingsseries maken onderdeel uit van de Philips TL-D verlichting . Voor vragen over deze producten kunt u vrijblijvend bij Budgetlight terecht via 0543-534822 of info@budgetlight.nl.

Philips MASTER TL-D Xtra Polar

De Philips MASTER TL-D Xtra Polar verlichting biedt de hoogste lichtopbrengst bij lage temperaturen. Door een TL-D (T8)-lamp in een T10- of T12-buis te plaatsen is de lichtbron namelijk goed geïsoleerd. Er valt tot wel 70% te besparen met gebruik van Philips Master TL-D Xtra Polar verlichting dankzij het hoge rendement bij lage temperaturen. Bij een temperatuur van -5°C rondom de lamp wordt de top van de lichtstroom bereikt en de MASTER TL-D Xtra Polar is volledig temperatuurbestendig.

De Philips MASTER TL-D Xtra Polar beschikt over dezelfde lange levensduur als standaard MASTER TL-S Xtra-lampen. Dankzij de lange levensduur van gemiddeld 36.000 branduren is er sprake van weinig lampafval door weinig lampvervanging en samen met het lage kwikgehalte ondersteunt de verlichting zo duurzaamheidsprogramma’s van de eindgebruiker. Bovendien maakt de lange levensduur de lamp geschikt voor plekken waar vervanging moeilijk en kostbaar is. Dankzij de temperatuurbestendige assemblagekit is de lampconstructie robuust. De lamp kan gebruikt worden in combinatie met alle bestaande armaturen voor T8-lampen.

Let op: De lamplengte en het verbruik (wattage) van de verlichting zijn afhankelijk van elkaar. Houd hier rekening mee bij het bestellen van uw lamp. Het is niet mogelijk om bij lampvervanging van wattage te wisselen zonder ook het armatuur te vervangen. Wanneer het armatuur niet vervangen wordt zal de nieuw bestelde lamp namelijk niet passen.