Waarom Budgetlight.nl

Philips TL-D Xtra Secura (MASTER)

Filter op:
Wattage
36,0 W 58,0 W W t/m W
Lampvoet
  1. G13 (2)
Kleurcode
  1. 830 (White) (2)
Kleurtemperatuur
  1. 3000 (2)
Dimbaar
  1. Ja (2)
Lengte (mm)
  1. 1200 (1)
  2. 1500 (1)

2 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

2 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Tip! De Philips TL-D Xtreme Secura lampen kennen dezelfde voordelen als de Philips MASTER TL-D Xtra Secura verlichting maar gaan veel langer mee! Deze lampen branden gemiddeld voor maar liefst 47.000 branduren.

Philips MASTER TL-D Xtra Secura

De Philips MASTER TL-D Xtra Secura verlichting heeft een buisdiameter van 26 millimeter en wordt regelmatig toegepast in de voedingsmiddelenindustrie en sportzalen.

Xtra

Vanwege de extra lange levensduur van gemiddeld 36.000 branduren en de beperkte vroegtijdige uitval is deze verlichting geschikt voor moeilijk bereikbare plaatsen of plaatsen waar lampvervanging voor veel oponthoud zorgt. Bovendien zijn de afval- en verwijderingskosten lager nadat de levensduur is verstreken en komen deze kosten minder vaak voor. De extra lange levensduur en hoge betrouwbaarheid zijn aangegeven met een x-vormige eindkap, op deze manier wordt de lamp onderscheiden van andere fluorescentielampen.

Secura

De Philips MASTER TL-D Xtra Secura lichtbron is speciaal ontworpen voor plaatsen waar verontreiniging als gevolg van lampbreuk voorkomen moet worden, bijvoorbeeld de gezondheidszorg en voedingsmiddelindustrie. De coating van Teflon zorgt ervoor dat glasscherven en lamponderdelen bij elkaar worden gehouden in het geval van een onvoorziene breuk. Door middel van een blauwe ring aan het uiteinde van de lamp is de coating aangeduid en de lamp herkenbaar gemaakt. De MASTER TL-D Xtra Secura voldoet aan de HACCP-richtlijnen.

De MASTER TL-D Xtra Secura beschikt over een speciale fluorescentiecoating, deze geeft een goede kleurweergave. Het is aangeraden de MASTER TL-D Xtra Secura te gebruiken in combinatie met een elektronische VSA, dit in verband met een hoger rendement en langere levensduur.