Waarom Budgetlight.nl

Philips TL-D Xtreme Polar (MASTER)

Filter op:
Wattage
18,0 W 58,0 W W t/m W
Lampvoet
  1. G13 (3)
Kleurcode
  1. 840 (Cool White) (3)
Kleurtemperatuur
  1. 4000 (3)
Dimbaar
  1. Ja (3)
Lengte (mm)
  1. 590 (1)
  2. 1200 (1)
  3. 1500 (1)

3 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

3 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Philips MASTER TL-D Xtreme Polar

De Philips MASTER TL-D Xtreme Polar verlichting biedt de hoogste lichtopbrengst bij lage temperaturen. Dit is gerealiseerd door de isolatie, ontstaan door een TL-D (T8)-lamp in een T10- of T12-buis te plaatsen. De lamp is temperatuurbestendig onder alle omstandigheden! Bij een omgevingstemperatuur van -5°C wordt de top van de lichtstroom bereikt.

Het licht heeft een goede kleurweergave waardoor kleuren van verlichte objecten natuurlijk tot zijn recht komen. Het is mogelijk om het lamplicht te dimmen.

Vanwege de lange levensduur en hoge betrouwbaarheid van de MASTER TL-D Xtreme Polar zijn de onderhoudskosten een stuk lager. Bovendien ondersteunen het lage kwikgehalte en de maar kleine hoeveelheid afval duurzaamheidsprogramma’s van de eindgebruiker. Dankzij de temperatuurbestendige assemblagekit is de lampconstructie robuust. De MASTER TL-D Xtreme Polar kan gebruikt worden in alle bestaande armaturen voor T8-lampen.

Opgelet: Elke lamp binnen de Philips MASTER TL-D Xtreme Polar serie heeft een lamplengte afhankelijk van het wattage. Hierbij geldt: hoe hoger het wattage, hoe groter de lamplengte. Het is belangrijk hiermee rekening te houden bij lampvervanging zodat het wordt voorkomen dat de bestelde lamp uiteindelijk niet in het gewenste armatuur kan worden geïnstalleerd.